Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, járnátok olyan férfival,aki a mai nap folyamán összespanolt egy katicabogárral? Képpel
2021. márc. 26. 16:52
4/8 anonim válasza:
Ezt mar a mult heten reg meg kellett volna tennie.
6/8 A kérdező kommentje:
Szavakba öntöttem,ami történt és amit éreztem.
Elhoztad nekem a tavaszt
Nézem a rügyező fákat, a madarakat, ahogy szállnak, de nem vált ki semmit belőlem, csak ülök, és nézek előre. Csak nézek, csak nézek, és semmit nem érzek, nem tudom mi van velem... Hiányzik valami, vagy valaki, nem tudom, mi kell nekem. Hallok valamit, elindult bennem valami, a tavaszt újra érzem, szárnyai csapkodása füleimnek ének,a testem az az érzés járja át, amit annyira hiányoltam már, ott egy Katicabogár.
2021. márc. 27. 01:24
7/8 anonim válasza:
Én egy pókkal ismerkedtem össze a fürdőszobában. Jó fej. Hálózatépítéssel foglalkozik. F50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!