A Katicabogár és Fekete macska c.sorozat 3.évad 25.részében az a kék hajú lány(nem Marinett) megcsókolja Adrient szerintetek?
Figyelt kérdés
Már régóta gondolkodom azon,hogy vajon megtörtént e a csók,és feltételezem,hogy igen,de kíváncsi vagyok hogy ti hogyan gondoljátok🤔Valamint...ti láttok esélyt arra,hogy Marinett és Adrien összejön a végére? Vagy Marinett Lukával lesz,Adrien meg azzal a másikkal?😕2021. jan. 9. 19:22
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem csókolta meg abban a részben, szerintem még nem jöttek össze.
És igazából én nem tudom, mit várjak az ő "kapcsolatuktól".😔Örülnék, ha összejönnének, mert nekem nem szimpatikus az a lány, de szerintem ennyi szenvedés után Marinette jobban járna Lukával. Vele legalább tud beszélgetni😂És nekem ő nagyon szimpi meg kedves is, szóval neki örülnék. De persze a legjobb az lenne, ha Adriennel jönnének össze. Hátha a 4. évadban már összeszedi magát és eléáll Marinette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!