A Miraculous-t neten hol lehet meg nézni?
Figyelt kérdés
Már mindenütt kerestem de sehol nem találom pedig nagyon meg szeretném nézni2021. febr. 21. 15:27
1/10 A kérdező kommentje:
Megnézni*
2021. febr. 21. 15:27
2/10 anonim válasza:
Sorozatbarát, DragonHall+. Gondolom az animációs sorozatra gondolsz.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen. arra gondoltam
2021. febr. 21. 15:37
4/10 anonim válasza:
Én videán nézem, esetleg youtubeon
5/10 anonim válasza:
Youtube-on nem biztos hogy mindegyik rész fent van
6/10 anonim válasza:
Youtube-on minden rész fenn van (angolul vagy angol felirattal), bár egyes részek rossz képminőségűek. Én ott néztem.
Amúgy "legálisan" a netflixen lehet.
7/10 anonim válasza:
Ha angolul is megfelel, akkor van egy oldal ahol minden rész fent van HD minőségben.
miraculously.ml
8/10 anonim válasza:
Igen, youtube-n mindegyik megvan, még a new york is, bár vannak részek amiket csak francia szinkronnal találtam meg, vagy pedig 1 perces részekre voltak darabolva.
9/10 anonim válasza:
Én Youtubon és Videán szoktam nézni.
10/10 anonim válasza:
miraculoushub.ml fent van az összes rész, a negeyedik évad és a különkiadások is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!