Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megelégedhet ezzel az ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megelégedhet ezzel az ember?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok párkapcsolatban, a párom egy tündéri férfi, minden rendben van köztünk, de úgy érzem, nem vagyok igazán szerelmes, talán nem is voltam az, csak fellángolás volt. Viszont, már 41 éves vagyok, nincs már sok esélyem igazi szerelemre, hiszen a korosztályom nagy része foglalt, szeretőt meg nem akarok. Elégedjek meg a jó kapcsolattal, biztos alapokkal, és fogadjam el, hogy ennyi volt? Nem kell már ennyi idősen a nagy, lángoló szerelem, maradjunk inkább az okos, biztos döntés mellett? Nem hiszem, hogy ha szakítanánk, akkor belebotlanék még az "igaziba", ahhoz már idősnek gondolom magam. Ti mit tennétek? Maradnátok egy alapjaiban jó kapcsolatban, közös érdeklődési körrel, közös célokkal, jó szexuális élettel, közös programokkal, normális, kialakított egzisztenciával, vagy kockáztatnátok, és keresnétek az újat, az izgalmasat, a szerelmet?
2021. márc. 26. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Én 25-30 éves korom között rájöttem, hogy nem a nagy, lángoló szerelem a legfontosabb az életben. Akinek ez a legfontosabb, az újra és újra megszopatja magát különböző más módokon az életben.
2021. márc. 26. 13:34
 2/17 anonim ***** válasza:
46%
Maradnék már túl idős vagy ahhoz amit keresel.
2021. márc. 26. 13:35
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
A lángoló szerelemnek lángoló a befejése is, az ár amit fizetsz érte pedig hogy soha nem lesz normális életed, az 1-es jól mondja
2021. márc. 26. 13:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is inkább úgy érzem, maradnék, nem hiszem, hogy várna még rám nagy, lángoló szerelem ebben a korban. Szerencsére a kapcsolatom nem nevezhető langyos f*snak, tényleg jól megvagyunk, csak... nem szerelem. De talán az embernek idővel be kell látnia, hogy mi a jó neki, a jövőt is nézve.
2021. márc. 26. 13:40
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

Tehát ha jó értem, akkor szereted, nagyon jól megvagytok és a kapcsolat is minden szempontból jó, csak nem vagy szerelmes. Én ezt biztos nem dobnám el, ez egy stabil, jó kapcsolat, csak nem az a szenvedélyes fajta. Én tudnék így is boldog lenni, többre értékelem a harmonikus kapcsolatot az izgalmas kalandnál.

Neked kell tudni, hogy neked jó ez így vagy mindig hiányérzeted lenne, mert többre vágysz. Persze elég kicsi az esély, hogy találnál ennél jobbat, de itt nem csak magadra, hanem a másikra is kell gondolnod. Ha te nem lennél vele boldog, őt se tudnád azzá tenni.

2021. márc. 26. 13:55
 6/17 anonim ***** válasza:
59%

Nekem az előző kapcsolatom ilyen lángoló szerelemmel kezdődött, amiről te beszélsz. Amint elmúlt a lángolás, leesett a rózsaszín szemüveg, megláttam a valóságot, ami minden rémálmaimnál is rosszabb volt. Örültem, hogy sikerült megszabadulnom tőle.

Egy stabil, jól működő kapcsolatot nem szabad eldobni, a lángolás nem tart sokáig és ha nincs mögötte tartalom, nagyot fogsz zuhanni.

Hogy az új fellángolásod két év múlva jobb kapcsolattá alakulna, mint a mostani, azt erősen kétlem.

2021. márc. 26. 14:26
 7/17 Savlekotő ***** válasza:
37%
Inkább egyedül akkor már, mint nem szeretni akivel vagyok,és majd a postás lányra is rá izgulni,mert otthon semmit se érzek a másik iránt... Miért lettek ilyen megalkuvók társ függők szar is jobb a semminél szamár is a ló helyett,az emberek,és csodálkozunk h mindenki megcsalja a másikat.
2021. márc. 26. 14:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Szeretem a páromat, csak nem rózsaszín pillangókkal, lila köddel. Sosem csalnám meg, ha ez valaha megfordulna a fejemben, akkor inkább leülnék vele és megmondanám neki, hogy szakítsunk. Köszönöm az eddigieket!
2021. márc. 26. 14:40
 9/17 anonim ***** válasza:
59%
Bár sokkal fiatalabb vagyok mint a kérdező, de srácként is nagyon örülök hogy elolvastam ezt a kérdést.
2021. márc. 26. 14:41
 10/17 A kérdező kommentje:
9: miért örülsz, mit szűrsz le belőle? :)
2021. márc. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!