Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok, Ti mivel lepnétek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Ti mivel lepnétek meg a párotokat a szülinapján?

Figyelt kérdés

Tudom, én ismerem őt, minek kérdezgetek idegeneket :D De érdekelne, hogy ki hogyan köszönti fel a párját ebben a vírusos időben :)

Még csak 10 hónapja vagyunk együtt, de együtt élünk. Arra gondoltam, hogy amíg szombat délelőtt dolgozik, addig összedobok egy kosárnyi finom kaját (sütök camembert sajtos-kolbászos pitét, készítek pár extrább szendvicset, meg a kedvenc sütijét, teszek be mellé egy kis üveg pezsgőt), és jó idő esetén elviszem piknikezni :) Rossz idő esetén persze megszívtam... :D Estére pedig egy mozis estét tervezek, popcornnal, nachos-al, szívószálas üdítős poharakkal stb., hogy meglegyen a moziélmény, ami mindkettőnknek hiányzik már. Az ajándékok már megvannak, nagy baráti összeröffenést, ilyesmit a vírus miatt nem tudunk megoldani, semmilyen programmal nem tudom meglepni, mint pl. színház, amit nagyon szeret. Van még valami ötletetek, javaslatotok? Légyszi a reggeli blowjob és hasonló szexuális ötleteket hagyjuk ki, azt megoldom magamtól is ;)

2021. márc. 25. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Pofonnal
2021. márc. 25. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Holnap lesz a szülinapja, én arra gondoltam valami sütit sütök, mire hazaér.

Mi mondjuk amúgy se szoktuk túlgondolni, 1-1 apróságot ajándékozunk, meg - mivel az én szülinapom 2 héttel később van - el szoktunk menni valahova együtt, ez tavaly se és most se játszik. De a torta mindig jó. :D

2021. márc. 25. 16:12
 3/6 A kérdező kommentje:
2: köszi, igen, sajnos utazni most nincs lehetőség, az nálunk is jó opció lett volna :)
2021. márc. 25. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a páromnak tortát sütöttem, elkértem a nagyijától az a receptet amit mindig emleget (jóban vagyok a mamájával szerencsére) és megsütöttem neki. Emellett megvettem neki a kedvenc alkoholját, és egy doboz olyan apróságot, amiket szeret (édesség, kozmetikai dolgok) és egy új bőrpénztárcát, mert a régi már nagyon rossz állapotban volt.

Mi élményt szoktunk ajándékozni, Dumaszínházba szerettem volna vinni, de még szerencse, hogy nem vettem jegyet, mert nem tartották meg az előadásokat csak online, az meg úgy nem az igazi. Majd ha már lehet menni akkor ellövöm ezt az ötletet.

2021. márc. 25. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a kedvenc sütijét csináltam meg, csak torta lett belőle. Vicces gyertyát is kapott rá, amit elfújt és újra meggyulladt.

Meg készítettem neki egy kis könyvet (grafikus, nyomdász és könyvkötő vagyok), amibe leírtam, mit imádok benne és miért vagyok hálás neki.

2021. márc. 25. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk három nap különbséggel van a szülinapunk, nyáron, bízom benne, hogy addigra feloldanak egy-két korlátozást, és szabadabban lehet tervezni. Konkrét ötlet még nincs, de már tervezgettük, hogy egyszerre ünnepeljük meg mindkettőnkét. Wellnessezni szívesen mennénk, ha lesz rá lehetőség, akkor szerintem ez lesz. Vagy camping. Tudom, két teljesen ellentétes dolog. :D
2021. márc. 26. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!