Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki mit tenne az én helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne az én helyemben? (Csak normális válaszokat írjatok)

Figyelt kérdés
Sziasztok.A barátnőmet elhagytam novemberben.Én voltam neki az első szerelme. Aztán decemberben lett egy új kapcsolata.Pár hónapra rá rájöttem hogy még mindig nagyon szeretem és vele tudnám le élni az életemet. Fel kerestem facebookon,ahol be ismertem neki hogy hibáztam,és az anyja meg ő is beismerte hogy hibáztak,főleg az anyja hogy nem úgy kellet volna viselkednie velem.Ő pedig azt mondta hogy már tovább lépett. Meg ha meg is probálnánk újra ugyan úgy meg lennének a problémáink.

2021. márc. 24. 17:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
87%

Mekkora egy utolsó kretén vagy te.

Most is hibáztatsz mindenkit, csak éppen magadat nem, pedig te szakítottál.

Fennakadsz azon, hogy mennyi idő elteltével jött össze mással.

A mosolyát elemzed, majd megállapítod, hogy nem boldog.

Magadat őszintének mondod, és másokat hazugnak.

Szereted az exed, mégis elhagytad.

Az anyós a hibás mindenért.

2021. márc. 24. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!