Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, ha emiatt nem szeretnék komolyabbat egy férfitől?
Találkoztam egy sráccal, aki külsőre nagyon szimpatikusnak, jófejnek tűnt. Beszélgettünk és utána facebookon is csetelgettünk. Nagyon kedves, figyelmes srácnak ismertem meg, aki a 4. randin is ugyanolyan törődő volt, mint az elsőn. Egyvalami azonban számomra kételyeket vetett fel. Én orvosnak tanulok, most vagyok negyedéves. Ez a srác, viszont már dolgozik. 2x is munkahelyet váltott. Semmilyen egyetemi végzettsége nincs, 1 OKJ-s képzése van. Semmilyen terület nem érdekli igazán, a jelenlegi munkáját sem élvezi, ami csak egy terület 4 órás őrzéséből áll. A fizetése is elég kevés. Számomra nagyon fontos, hogy egy férfivel tartalmasan, értelmes dolgokról is tudjak beszélgetni, hogy tanulhassunk egymástól, hogy felnézhessek rá. Legsen teljesítmény a háta mögött. Ha valami komolyabb hivatásbeli, tudományos témáról jön fel a szó, de elég csak általánosabb műveltséget igénylő téma, mindig elvicceli, és nem reagál érdemben, magyarul az érdeklődési területemről nem tudok vele beszélgetni, mert elmarháskodja, a latin szavakból is viccet csinál. Ha valami alacsonyabb IQ-t igénylő viccet mondok, azt sem szokta érteni, és mellette nagyon zavarnak a nyelvhasználati szokásai is. Mindent izével helyettesít, alapvető helyesírási szabályokat nem tud. Kicsit műveletlennek érzem, és ezt nem sértésből mondom. Továbbá az is zavaró, hogy nem szeretne fejlődni, tanulni. Neki jó ez, ahogy most van. A napi rutinunk sem egyforma, én rengeteget tanulok, ő meg csak otthon van és folyamatosan számítógépes játékokkal játszik, mint egy kisfiú, mellette trash videókat néz. Meg sem tudja érteni szerintem, mikor elmondom, hogy nekem miért kell ennyit tanulnom. Nem érzi át a súlyát. És ez nagyon zavar. Szerintetek emiatt indokolt lenne ejtenem a srácot? Még nem jöttem vele össze, de úgy tűnik, neki nem lenne ellenére a dolog.
22/L
Nehéz helyzet. Hosszútávon ez még nagyobb feszültségek forrása tud majd lenni. Ha össze is jöttök, nem lesz majd közös téma, max a kémia tart össze, az meg egy idő után kifullad.
Ugyanebben a helyzetben voltam, csak fordítva.
A lány kicsit műveletlen, tartalmatlan dolgokkal töltötte az idejét, butaságokon is nevetett, és nem értette a nagyobb intellektust, műveltséget igénylő poénokat, történeteket. Nagyon jó volt a kémia, teljes szívemből szerettem, ő engem talán még ennél is jobban. De szeretkezések után nem volt miről beszélnünk, sétánál is, nem volt ami összetartson, amiről beszélnénk. Egy idő után olyan érzésem volt, mintha csak szexkapcsolat lenne, később ő is érezte ezt, eleinte ki akart tartani de végül belátta ő is, és végül szétváltunk.
Azóta is szeretettel gondolok ő rá, de nem tartjuk már a kapcsolatot se, neki ez nem ment volna - és bevallom, lehet bölcsebb is így.
Nekem is volt hasonló...
A lány apja kérdezte meg tőlem, hogy miért vagyok a lányával. Velem elbeszélgetett az apja mindenről, és furcsállta, hogy a lánya igazából semmi iránt nem érdeklődik, és hogy akkor mit tudok vele kezdeni.:D
Ettől függetlenül érdekes volt, mert egy fajta irányító, tanító szerepem volt a kapcsolatban.
"a jelenlegi munkáját sem élvezi... A fizetése is elég kevés..."
Csak szállj le a magas lóról, mert orvosként ez rólad is elmondható lesz, ha nincs szerencséd. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!