Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogos, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, ha emiatt nem szeretnék komolyabbat egy férfitől?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, aki külsőre nagyon szimpatikusnak, jófejnek tűnt. Beszélgettünk és utána facebookon is csetelgettünk. Nagyon kedves, figyelmes srácnak ismertem meg, aki a 4. randin is ugyanolyan törődő volt, mint az elsőn. Egyvalami azonban számomra kételyeket vetett fel. Én orvosnak tanulok, most vagyok negyedéves. Ez a srác, viszont már dolgozik. 2x is munkahelyet váltott. Semmilyen egyetemi végzettsége nincs, 1 OKJ-s képzése van. Semmilyen terület nem érdekli igazán, a jelenlegi munkáját sem élvezi, ami csak egy terület 4 órás őrzéséből áll. A fizetése is elég kevés. Számomra nagyon fontos, hogy egy férfivel tartalmasan, értelmes dolgokról is tudjak beszélgetni, hogy tanulhassunk egymástól, hogy felnézhessek rá. Legsen teljesítmény a háta mögött. Ha valami komolyabb hivatásbeli, tudományos témáról jön fel a szó, de elég csak általánosabb műveltséget igénylő téma, mindig elvicceli, és nem reagál érdemben, magyarul az érdeklődési területemről nem tudok vele beszélgetni, mert elmarháskodja, a latin szavakból is viccet csinál. Ha valami alacsonyabb IQ-t igénylő viccet mondok, azt sem szokta érteni, és mellette nagyon zavarnak a nyelvhasználati szokásai is. Mindent izével helyettesít, alapvető helyesírási szabályokat nem tud. Kicsit műveletlennek érzem, és ezt nem sértésből mondom. Továbbá az is zavaró, hogy nem szeretne fejlődni, tanulni. Neki jó ez, ahogy most van. A napi rutinunk sem egyforma, én rengeteget tanulok, ő meg csak otthon van és folyamatosan számítógépes játékokkal játszik, mint egy kisfiú, mellette trash videókat néz. Meg sem tudja érteni szerintem, mikor elmondom, hogy nekem miért kell ennyit tanulnom. Nem érzi át a súlyát. És ez nagyon zavar. Szerintetek emiatt indokolt lenne ejtenem a srácot? Még nem jöttem vele össze, de úgy tűnik, neki nem lenne ellenére a dolog.

22/L

2021. márc. 22. 19:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha még nem jöttél össze vele, akkor nem is ejted.

Miért lennél vele? Mert törődő? Meg mert külsőre szimpi?

Az érthető, ha az orvosi szakszavakat nem ismeri, de ha amúgy is gond van az általános műveltségével, nem tud beszélni és írni, akkor hosszú távon is gáznak fogod ezt érezni.

Hogy lehet törődő, ha nem érti meg, hogy mennyit kell tanulnod és nem érzi át a súlyát?

2021. márc. 22. 19:38
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, ne szoljon mar bele a tanulasodba...
2021. márc. 22. 19:39
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Ha ennyire nem illeték össze és zavar téged, hogy nem egy tanult ember, akkor hagyd szeritnem.
2021. márc. 22. 19:39
 4/24 A kérdező kommentje:

Igen, röviden az, amit a 3. válaszoló írt. Hogy már-már zavaró, amennyire tanulatlan szegény. Meg gyerekes. Nyilván nem várom el, hogy orvosi szakszavakat tudjon, de legalább a saját anyanyelvén tudja már magát kifejezni.

A törődőt azt arra értem, hogy nem tudtam gyakorlat után találkozni vele, emiatt késő este is eljött, mindig eszébe jutok, megkérdezi, hogy telt a napom.

2021. márc. 22. 19:41
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
De amit leírtál nagyon is érti.Milyen nyelvhasználati szokásai vannak érdekel.
2021. márc. 22. 19:45
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Igen, a leírtak alapján ezt felesleges folytatni. Nem vagytok egymáshoz való. Ha már most ilyeneket érzel akkor mi lenne egy év után? Kár rabolni egymás drága idejét.
2021. márc. 22. 19:46
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
5-ös, Te vagy az a srác? Se vessző, se kérdőjel a mondatodban, és nem is annyira érthető, amit írtál. :D
2021. márc. 22. 19:47
 8/24 A kérdező kommentje:
Hát nem érti sajnos. Mindig megkapom, hogy orvosi hivatás nem jó, egy papírra fecsérelem el az életem. Neki a tanulás időfecsérlés. Néha mondjuk látszik is rajta. Az orvosi diplomát érti ő papír alatt. Nem támogat a céljaimban, hanem próbálja rossz fényben feltüntetni. Bár viccesen adja elő ezeket, de sokat elárul róla.
2021. márc. 22. 19:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát 7-es nem talált süllyedt 16cm,46 kilós nő vagyok ennyi,de amit írt a kérdező abban valamennyire magamra ismertem ennyi.
2021. márc. 22. 19:49
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
161 cm
2021. márc. 22. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!