Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben meghatározó lehet ez az idézet?
Az idézet a következő: "Annál a nőnél aki szeret téged, soha nem fogsz jobbat találni.. Találhatsz szebbet, okosabbat, bevállalósabbat, ügyesebbet, de jobbat nem. Egyik sem fog úgy csókolni, úgy ölelni, úgy várni rád, mint az aki szeret. Ebben biztos lehetsz."
Mi van abban az esetben ha ez a szeretet egyoldalú? Az a helyzet, hogy a barátnőm hihetetlenül szerelmes volt belém(végére azért csillapodott) és szeretett engem viszont én őt nem igazán azaz nem volt teljesen őszinte. Tudtam,hogy nagyon értékes ezért sem akartam eldobni magamtól elsőre, 1évet adtam magunknak,hogy később ne bánjuk meg a gyors döntést,és bíztam abban, hogy kialakul az a mély szeretet.Sajnos ez nem történt meg így úgy láttam jónak,ha ezt lezárom. Ez jó pár hónapja volt,de most ez az idézet elgondolkodtatott,hogy 23 éves létemre vajon olyannal kellett volna maradjak akit én viszont nem szeretek,csak azért mert ő engem meg teljesen? Ebben esetben ti mit szóltok egy ilyen idézethez?
"Annál a nőnél aki szeret téged, soha nem fogsz jobbat találni.. Találhatsz szebbet, okosabbat, bevállalósabbat, ügyesebbet, de jobbat nem. Egyik sem fog úgy csókolni, úgy ölelni, úgy várni rád, mint az aki szeret. Ebben biztos lehetsz."
Általában gyogyós nők próbálják önmagukkal is elhitetni mekkora nagy kincsek, de a valóságban jól tudják hogy rohadnak, konkrétan most erre a fajtára gondolok mert rosszul vagyok az ilyen ferde személyiségektől akik azt hiszik a szavak változtathatnak más ember érzésein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!