Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben meghatározó lehet ez az idézet?
Az idézet a következő: "Annál a nőnél aki szeret téged, soha nem fogsz jobbat találni.. Találhatsz szebbet, okosabbat, bevállalósabbat, ügyesebbet, de jobbat nem. Egyik sem fog úgy csókolni, úgy ölelni, úgy várni rád, mint az aki szeret. Ebben biztos lehetsz."
Mi van abban az esetben ha ez a szeretet egyoldalú? Az a helyzet, hogy a barátnőm hihetetlenül szerelmes volt belém(végére azért csillapodott) és szeretett engem viszont én őt nem igazán azaz nem volt teljesen őszinte. Tudtam,hogy nagyon értékes ezért sem akartam eldobni magamtól elsőre, 1évet adtam magunknak,hogy később ne bánjuk meg a gyors döntést,és bíztam abban, hogy kialakul az a mély szeretet.Sajnos ez nem történt meg így úgy láttam jónak,ha ezt lezárom. Ez jó pár hónapja volt,de most ez az idézet elgondolkodtatott,hogy 23 éves létemre vajon olyannal kellett volna maradjak akit én viszont nem szeretek,csak azért mert ő engem meg teljesen? Ebben esetben ti mit szóltok egy ilyen idézethez?
A lány úgy szeretett Téged, amilyennek látott.
Te miért nem szeretted őt, mik voltak a kifogásaid?
Ha ennyire szeretett, akkor rosszul tetted, hogy bő egy évig adtad a hősszerelmest, aztán szakítottál.
Nem adtam a hősszerelmest,érezte a bizonytalanságom tisztában volt vele,de ő is esélyt akart adni a dolognak.
Azért nem tudtam bele szeretni,mert nem éreztem azt, hogy mi összeillünk,legalábbis az idő ezt beigazolta.
Ha az idő igazolta, hogy nem illetek össze, akkor nincs miről írogatni.
Nem lehet, hogy csak fel kellene valaki által a szemed és meglátnád, hogy értékes lány, aki szeretned kellene? Néha elég, ha valaki komolyan indokol a másik érdekében.
Nem említettem az idézetet:
Szerintem ez csak akkor helyes, ha Te is elfogadod őt, különben megunja az egyoldalú ragaszkodást és észreveszi, hogy ötödik kerékként van elkönyvelve nálad és máris borul az idézet minden szava. A türelemnek is van határa.
Létezik a világon kölcsönösség is... szerintem a legtöbb kapcsolatnak az a tragédiája, hogy ez kevés esetben valósul meg (ha még a hosszú távúságot is idevesszük akkor meg mégkevesebb).
Ha nem tudtad szeretni akkor ez van. Neki is lesz most esélye, hogy olyan férfit találjon aki viszont szereti, és te is kereshetsz egy nőt akiért te is odavagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!