Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért köszönt fel, ha aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért köszönt fel, ha aztán nem akar tovább beszelgetni?

Figyelt kérdés
Felkoszontott egy pasi, meg köszöntem,majd kérdeztem hogy van, megírta, én reagáltam rá. De ő nem kérdezett engem. Meg írtam arra amit irt. És ennyi volt a beszelgetes. Akkor minek koszont fel...
2021. márc. 20. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mert az emberek fel szokták köszönteni egymást. Nincs ebben semmi több. ELég röhejes, hogy egyesek egy felköszöntést, lájkot konkrét házassági ajánlatnak tekintenek.
2021. márc. 20. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Azért, mert te akarsz valamit, attól még neki csak egy köszöntés volt és semmit nem akar.
2021. márc. 20. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Így van, jól írta a 2-es. Azért mert ír egy boldog szülinapot kedvességből, nem azt jelenti, hogy beszélgetni akar.
2021. márc. 20. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenki akarja lehzúni a bugyidat...
2021. márc. 20. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Ez komoly?!

Akkor ennyi erővel minden nap mással lehetnék, mert kb minden nap van ismerősömnek szülinapja, és írok nekik köszöntést...

2021. márc. 20. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert volt gyerekszobája
2021. márc. 20. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmességből
2021. márc. 20. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!