Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti belemennétek ebbe?
Figyelt kérdés
Ha egy lány halálos beteg lenne, akinek napjai vannak hátra és az utolsó kívánsága veletek egy éjszaka lenne. Megtennétek érte, hogy utoljára boldog lehessen?2021. márc. 20. 13:26
1/12 anonim válasza:
Hát ez elég sok mindentől függ, most így nem vágnám rá, hogy biztosan igen, mert sok olyan tényező van, ami inkább nemleges válaszra késztetne.
2/12 anonim válasza:
Ez egy túl morális kérdés.
Igen mert az utolsó pillanatait boldoggá akarnám tenni (feltéve hogy ismerem ugye), szóval ha ezt szeretné akkor ezt adom meg neki
De közbe meg nem, mert tudom, hogy aktus közben arra gondolnék, hogy kb most látom utoljára. Eltölthetek vele egy jó estét de aztán ott lenne bennem az, hogy megérte-e ez most nekem? Milyen lenne utána a reggeli elköszönés? Teljesen leépítene engem is lelkileg az egész.
Szóval igen is meg nem is
18/f
4/12 anonim válasza:
Egyre betegebb kérdéseket talál ki ez a "lány" 🙃🙂
5/12 anonim válasza:
Te vagy az D kosár? Ez esetben a válasz biztosan az lesz, hogy nem. Semmit nem akar tőled, még ha valóban haldokolnál se feküdne le veled sajnálatból. De feltételezem amúgy se olyan hülye, hogy ezt bevegye.
6/12 anonim válasza:
Azt mondanám meg tenném. De a fa... nem áll fel akármire. Egy rákos kemós kopasz beesett arcú lány pedig nagyin nem szexi.
7/12 anonim válasza:
Ohh, már megint.A végén tényleg bevonzasz valami betegséget. Amúgy ha párja van nem fog belemenni,nem fogja mmeghatni más. El kell engedned őt.
8/12 anonim válasza:
Először is megbeszélném vele. Mert tényleg nem mindegy, mennyire ismerem, ki ő nekem, mi hajtja őt teljes egészében. A "még egyszer egy jót akarok szexelni és benned bízom" ehhez nem elég. Sok apró részlet van, ami a kérdésben nincs tisztázva. Ezért én sem tudok egyértelmű igent, vagy nemet mondani a kérdésre.
9/12 anonim válasza:
Ha haldokolni fogsz akkor te már nem fogsz fergetegeset szexelni csak úgy zárójelben jegyzem meg. Amúgy elég szánalmas hogy ilyen eszedbe jut.
10/12 anonim válasza:
Hát, ha nagyon kell neki egy f*sz, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!