Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek férfiak egy olyan kapcsolatba ahol a nőnek férje van és a férj nem tudna erről?
Figyelt kérdés
Bizony bizony Megismerkedtem egy nővel nagyon szimpatikus és nagyon vonzó, ő is vonzódik hozzám, de sajnos férjnél van a nő, ez nem zavarná azt mondta lehetne titkos szeretői kapcsolat, ő benne lenne. Tudom hogy nem egy gerinces dolog de emiatt rossz ember lennék, bele mennétek ebbe?2019. okt. 13. 17:36
2/11 anonim válasza:
Nem szokott az ilyesmi zavarni.
3/11 anonim válasza:
Volt már ilyen az életemben.
Csak akkor van baj, ha valamelyik többet akar.
4/11 anonim válasza:
Nem mennék bele. Maximum akkor, ha a férj is tud róla és rábólint.
5/11 anonim válasza:
A lelkiismeret legyen a házas fél gondja.
7/11 anonim válasza:
Mikor lett volna lehetőség én nem mentem bele.
Pedig én szingli vagyok , és nálam max szökőévente kopogtat lehetőség.
8/11 anonim válasza:
Nekem ezt nem veszi be a gyomrom, nem barmolom szét senkinek a házasságát. Az enyémet is szétcseszte valaki. F
9/11 anonim válasza:
Elhatárolódnék tőle még akkor is, ha rossz viszonyt ápol a férjével. Tegye tisztába mit akar, lépjen ki a házasságából, ha valóban menthetettlen, és egyikük se akarja tovább, utánna lehet róla szó.
Nézzük fordított oldaláról:
Mit szólnál hozzá, ha nehéz idők jönnének a házasságodra (tételezzük fel házas vagy), és a feleségedet befűzné egy idegen pali, amikor próbálnád rendbe tenni kettőtök kapcsolatát?
Ugye mennyire másképp látszik?
10/11 anonim válasza:
Nem barmolod szét. Ha a nő félre akar dugni akkor félre fog. Vagy veled vagy mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!