Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek valakit, de lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek valakit, de lenne lehetőségem elköltözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben, akit már évek óta szeretek. Elég jóban vagyunk, sok mindenben hasonlítunk, ha vele vagyok, egész másképp érzem magam, mint eddig bárkivel, olyan különleges. Ő is kedvel, és mindig keres, tetszem is neki kívül-belül (ezt mondta is már).

Habár mióta ismerem, azóta tudom, hogy nincs oda a párkapcsolat gondolatáért (úgy általában), mert az eddigieket is mind nyűgnek fogta fel, de ennek ellenére megkérdeztem már úgy kb. egy éve, hogy lehetne-e köztünk valami. Sejtitek a választ... Viszont említette, hogy már neki is megfordult a fejében, de mégse akarja. Ezalatt az 1 év alatt nem változott semmi, nem próbálkozott se ő, se én, gondoltam talán változik a dolog, de minden maradt a régiben. Ahogy tudom, más nőkkel nem igazán beszél, társkeresőkön sincs fent, nem ismerkedik.

Na és itt jön, ami miatt aggódok... egy kisvárosban élek, kevés a munkalehetőség, és ha van is, akkor keveset fizet. Lehetőségem lenne úgy egy év múlva elköltözni a fővárosba, egy ismerősöm tudna nekem munkát biztosítani, jól is fizet. De ez azzal járna, hogy "itt hagyom" őt és vége lenne az egésznek, akkor már tényleg nem lenne semmi esélye a dolognak köztünk. Én nem szeretném ezt veszni hagyni, még senkit se szerettem közel sem ennyire, szerintem nem is lenne köztünk probléma. Tudom, messze van még az az egy év, de már most aggódok ezen. Egyszerűen nem lenne lelkiismeretem meglépni ezt úgy, hogy tudom, hogy vele egy jól működő, hosszútávú kapcsolatot tudnék fenntartani. Már most nem hagy nyugodni ez a gondolat.

Nem tudom, hogy mit csináljak, gondolom most nem sok mindent tehetek, viszont ha majd a költözés előtt állok, akkor mit tegyek? Ti mit tennétek?

24N

2021. márc. 16. 07:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass az eszedre. Minden napért kár, amit erre vesztegetsz. Nem lesz köztetek kapcsolat, ő nem akar, te viszont nem tudsz továbblépni addig, amíg ilyen relatíve szoros kapcsolatban vagytok. A költözés nagyon jó, menjél mindenképpen, mert megszabadít ettől az egésztől. Nincs mire várni, nincs miért ott maradni. Csak magaddal szúrsz ki és nehezíted meg a dolgod, lépjél tovább. Már 1 éve semmi se történik, a következő 1-ben sem fog. Már most el kéne kezdened érzelmileg tudatosan leválni, mert nincs az egésznek értelme, csak kínzod magad.
2021. márc. 16. 07:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Meg se próbáljam vele megbeszélni mégegyszer, mielőtt elmennék?
2021. márc. 16. 08:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó ötlet a költözés.

A férfi ha tényleg nem akar kapcsolatot, akkor nincs értelme időznöd ezen a dolgon.

2021. márc. 16. 08:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadat kinzod ezzel. Ha egy férfit érdekelsz, az fog lépni.

Költözz.

2021. márc. 16. 08:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Te járnál olyannal akinek joformán "könyörögni"kéne egy kapcsolatért? Meddig tartana ki melletted szerinted?

Én inkább már előkésziteném a terepet a masik városban egy uj pasinak. Ismerkednèk előre. Kapcsolati hàlót èpítenék ki stb.

2021. márc. 16. 08:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit megbeszélni vele, ne pitizzél. Megmondod, hogy elköltözöl és kész. Ha a kapcsolatból nem kért, akkor belőled se kérjen. Tudom abban reménykedsz, hogy majd szerelmet vall és az állomáson könnyes szemmel azt kéri maradj vele örökre, de ez nem fog megtörténni. Nyilván marasztalni fog, mert neki kényelmes ez az állapot, de te csak kínlódsz és sehova nem jutsz. Ne dőlj be neki és ne pazarolj erre több időt. Egyes voltam
2021. márc. 16. 08:23
 7/15 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy majd előtte elbeszélgetnék vele a dologról komolyabban, hátha akkor "észhez kap", és ha kicsit is érdeklem úgy, akkor talán tenne velem egy próbát. Vagy ezzel nagyon megaláznám magam? Amiért 1 visszautasítás után mégegyszer próbálkozom nő létemre.

Mert ha elköltözök, akkor "elveszít", de ha megpróbáljuk, és esetleg nem működik, akkor is elveszít, viszont legalább lett adva esély a dolognak és itt az is benne van a pakliba, hogy jól működik és velem nem nyűgnek éli meg (az eddigi kapcsolatait én is nyűgnek élném meg, nem is csodálom, hogy nincs már kedve az egészhez).

Most a költözést nem szeretném felhozni neki, mert nem fix, ki tudja, mi lesz 1 év múlva. De szinte biztos vagyok benne, hogy ha csak a témát felhoznám, megint visszautasítana, mert neki így most kényelmes, hogy van egy nő az életében, aki bármikor ott lenne neki, ha meggondolná magát a kapcsolatról, addig meg elvan így...

Ha már nem lennék, akkor nem biztos, hogy az is "kényelmes" lenne neki. Viszont, ha most elmondanám a költözést, és később mégse mennék el, akkor hiheti, hogy csak blöff volt az egész és onnantól már nem számítok annyira hitelesnek.

Még nem tud a költözési szándékomról, nem is 100%, ezért nem is híreszteltem még senkinek.

2021. márc. 16. 08:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Legyél vele őszinte. Mondd el neki, hogy neked ez így rossz, nem tudod őt elengedni, nem tudsz továbblépni, csak szenvedsz. Ha valóban akar téged, akkor fogjátok szorosabbra, ha nem akkor pedig engedjétek el egymást. Nincs joga egy ilyen bizonytalanságban tartani téged, ne hagyd magad. Ha nem akarja megpróbálni veled, akkor ez egy szakítás, kezeld is úgy: nincs kontakt, figyelemelterelés, feldolgozás, gyászolás, stb. Minden, ami az ember számára a szakítást megkönnyíti. Ne gyengülj el, mert ő keresni fog és a költözés még messze van.
2021. márc. 16. 08:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja és most ejtsd meg ezt a beszélgetést, ne később. Már régen meg kellett volna. Tudom kényelmes odázni, de egyre nehezebb lesz. Ha nincs esély, akkor inkább kezd el minél hamarabb feldolgozni és továbblépni.
2021. márc. 16. 08:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Költözz el, ez a hapsi úgysem akar tőled semmit.
2021. márc. 16. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!