Szerintetek gáz ha 25 évesen még anyámmal lakom és nincs lehetőségem elköltözni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 25 éves vagyok és nincs lehetőségem elköltözni van munkám de még anyukámmal lakom A párom pedig 70 kilométerre lakik tőlem ő a szüleivel lakik és dolgozik de sajnos egyikünknek sincs annyi pénze hogy el tudjuk költözni sőt én 12órában váltott műszakban dolgozom így még a gyerekvállalás is necces Pedig én szeretnék majd pár év múlva gyereket2019. nov. 24. 21:55
1/11 anonim válasza:
Nem. 30 éves korig szerintem nem gáz, ha egyébként van magánéleted otthon és önálló, felnőtt ember vagy. De egyébként pont a ti problémátokra találták ki a hitelt. Vagy albérlet.
2/11 anonim válasza:
Magyar viszonyok közt ez a probléma kb alap.
Főleg hogy 1-2 év alatt egy lepukkant 1 szobás 6 millás panel ára 20 milla lett.
3/11 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ennyire megdrágultak az albérletek. Régen tök lenéztem az olyan embereket, akik nem bírnak elköltözni otthonról. Úgy gondoltam, ha én ki tudom fizetni a 100 ezremből az albérletet, akkor más is ki tudja. De ma már nincs szoba 35 ezerért rezsivel, csak a 3-4-szereséért, és el nem tudom képzelni, ki tudja azt megfizetni a kis szaros magyar fizetéséből. Én felkötném magam, ha az egész fizetésem az albira menne el. Úgyhogy sajnos nem "gáz", teljesen érthető, hogy nem tudsz elköltözni :(
4/11 anonim válasza:
a qrva államunk a gáz, meg a nevetségesen magas lakás és albi árk, miközben egy csomó üresen kongva várja hogy mészáros lőrinc unokaöcsének a haverjának a kutyája beleköltözzön lóf aszért
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj hogy ha nem gazdagok a szüleim és nincs semmi örökségem akkor kb majdnem hogy lehetetlenség elköltözni otthonról még akkor is hogyha teszek félre havonta a fizetésemből valamennyit mert az albérletek és az ingatlanok nagyon drágák a fizetés meg nem valami jó
2019. nov. 24. 22:42
6/11 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy ilyen helyzetben vagy. Hanem az, hogy ha másra vágysz, de nem teszel érte. Tessék képezni magad, tanfolyamra járni, ha kell és lehet, akkor bevállalhatod a munkásszállót is... Rengeteg lehetőség van, csak nyitott szemmel kell járni, és tenni kell azért, hogy jobb legyen.
7/11 anonim válasza:
6/6
Jajj de tudod osztani a bölcsessègeket ès a szànalmat, hogy baxom szàdat te rosszindulatú görèny!!
Semmi sem olyan egyszerű ahogy te elgondolod a csöppnyi agyadban!
8/11 anonim válasza:
Nem gáz, ha egyébként spórolsz hosszú távra.
9/11 anonim válasza:
Vidékre kell költözni tejesen hülyén hangzik de jobban jársz. Az hogy pest az etalon meg a kánaán hely egy egy baromság.. Ha megakarsz élni és nem a főbérlő zsebét tömni akkor hagyd el pestet és vegyél házat vidéken. Én 12 millióból vettem egy 120nm-es 2100nmes telekkel gyakorlatilag porta és gazdálkodásból ternelem ki magamnak a betevőt. Zöldségek, kenyeret magam sütök kovászból stb.. Teljesen megváltoztattam az életem mióta eköltöztem pestről Nemesbükre.
10/11 anonim válasza:
Nem mindenki akar földtúró lenni baràtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!