Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok lányok, ha kiderülne, hogy van egy hódolótok már régóta?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi te mit szólnál ha összefutnál egy fiúval akit már 10 éves kora óta ismersz (12 évig egy suliba jártatok) de csak minimálisan beszéltetek. Érettségi után pedig soha többet nem látod őt. Éled tovább az életed a pároddal és kb. megint 10 év múlva szembe találjátok egymást és megálltok beszélgetni kicsit.

A fiú elmondja, hogy amikor először meglátott téged teljesen magával ragadtad és a mai napig csak rád tud gondolni. Tudja, hogy volt és van barátod és látta, hogy boldog voltál ezért meg próbált elfelejteni és tovább lépni. Volt több barátnője de végül egyikel se tudott együtt maradni mert nem tudta őket úgy szeretni ahogy téged szeret. Lehet picit ijesztőnek hangzik de még a telefontokba is rólad hord egy képet. Most, hogy az élet úgy hozta, hogy összefutottatok muszáj elmondania neked ezeket mert már nem bírja magába tartani és nem lesz még egy ilyen lehetősége. Tudja, hogy jelenleg is van barátod de ennek ellenére őszintén megkérdezi, hogy nem e adnál neki lehetőséget, hogy jobban megismerjétek egymást.

A fiú külsőleg tökéletes, valamint nagyon kedves és megbízható és pénze is van.

Tehát mellette mindent megkaphatnátok ami kell.

Annak ellenére, hogy van barátod akivel boldogok vagytok együtt, adnál ennek a fiú nak egy esélyt? Azt látod magad elött, hogy itt van egy régi ismerős aki nagyon szimpatikus neked és neki csak te jelented az életet.

Remélem érthető amit mondani akartam. :')

A fiú idősebb egy évvel és 20-30 között vagytok.

2021. márc. 15. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Otthagynám a francba, megmondanám, hogy soha a büdös életben ne keressen, tiltanám mindenhonnan és mindent megtennék azért, hogy soha többé ne találkozzak vele.
2021. márc. 15. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem adnék neki esélyt.

Egyrészt ha van párom, nem fogok kifelé kacsingatni, plusz volt 12 éve lépni, ám mégse tett semmit.

Két dolog pluszba:

Az, hogy külsőleg ideál és pár alapvető dolognak (kedvesség, megbízhatóság) eleget tesz, valamint van pénze, egyáltalán nem jelenti azt, hogy mellette mindent megkapnék. Itt nem az anyagiakra gondolok, hanem a lelkiekre.

Másrészt nem lehet "nagyon szimpatikus" ha 12 év alatt alig beszéltünk. Ennyi kevés a szimpátiához. Ennyiből legfeljebb normálisnak fogom tartani, de nem több.

26/N

2021. márc. 15. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem, mert ha kb.nem is beszéltünk akkor nem belém szerelmes, hanem csak egy képbe amit rólam elképzelt. Aztán,ha mégsem olyan "tökéletes" vagyok, mint ahogy ő azt gondolta akkor szépen ejtene. Ezért nem kockáztatnék egy jó párkapcsolatot.
2021. márc. 15. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Semmit. Férjem van, nem érdekel más pasi. Az pedig, hogy a telefonjában is van képe rólam, nagyon creepy. Ha ezért fel lehetne jelenteni - tudom nem lehet ha nem jogtalanul készült a kép - akkor én bizony megtenném.
2021. márc. 15. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom meglepődnék. Esélyt nem adnék neki, nem dobnám el azért a jól működő kapcsolatomat, mert valaki azt mondja, hogy ő már milyen régóta szerelmes belém. A páromat szeretem és boldog vagyok vele, ő meg csak valaki, akit egyszer régen ismertem, de még csak nem is voltunk soha különösebben jóban. Ha nem lenne épp senkim, esetleg adnék esélyt, de így teljesen kizárt. Amúgy is fura, hogy 10 éve nem is látott, de még mindig nem lépett túl, pedig mondhatni nem is ismer. Feltételezném, hogy valójában nem belém szerelmes, csak egy kialakult eszményi képbe.
2021. márc. 15. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. :D

Az azért lényeges, hogy egy 10-18 éves fiú és egy 18-30 éves férfi közt rengeteg különbség van. Mármint személyiségileg sokat változik egy ember ahogy felnő, munkája lesz, mondhatni saját élete, stílusa, gondolatai stb.

Nem erőltetné a dolgot tehát természetesen elfogadja a nemleges választ is, csak el kellet mondania.

2021. márc. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!