Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudtok képzelni olyan esetet, valamint mi lenne az oka,
hogyha szerelmes lennél, tudnád a másik is, viszont
valami ok miatt azt mondanád neki hogy nem vagy szerelmes?
21/29 A kérdező kommentje:
Nem kiabalok, csak amikor leirja hogy olyat erez amit soha senkivel, sok szep dogot leir oszinten, es utana meg latom hogy ha elmennék nem kuzdene ertem. Ezt szerintem mindenki rosszul fogadná, es nem értené. Az egesz sztorit senki nem tudja, emiatt kell elszakadni a "csak megb.szna" tematol, mert nem ez van. Ahogy ramnez, a kezemet fogja, atolel. Es utana a masik veglet. Erthetetlen. Es nem vakit el a szerelem, latom a rossz dolgokat is, csak a viselkedese erthetetlen.
Valoszinuleg tenyleg nem hazudik es nem szerelmes, csak jol elvan veled. Valoszinuleg nala annyira nem fontos a szex, vagy toled nem annyira akarja, hogy abban is belemenjen. Es minden ugy van, ahogy o diktalja, ezert lep le, ha beszelni akarnal vele errol. Kb. egy eszkoz vagy.
Ha tenyleg felnott vagy, hagyod az ilyet, mert ebbol neked semmi hasznod nem lesz, csak az idodet cseszed el es total leepit.
2021. márc. 15. 14:25
23/29 A kérdező kommentje:
Es nagyon rosszul tud esni, hogy valakik par mondatom alapjan nekem esnek. Nagyon szeretem ot. Es nagyon faj a helyzet, hogy abszolut nem ertem. Nem bantottam senkit, hogy nekem kelljen esni. Masreszt kivulallokent en is konnyen mondanam egyeseknek, hogy "de hulye vagy hogy foglalkozol vele", mas ha benn vagy
24/29 A kérdező kommentje:
Es megegyszer. Nem a semmibe latok bele valamit. Hanem jogosan latok bele tobbet. Csak a masik oldalat a viselkedesenek nem birom osszeegyeztetni az elsovel. Valamint hogy latja hogy en szerelmes vagyok, igy ha o nem lenne, akkor valoszinu 1 ev ota mar eléggé zavarnia kellene, hogy en vagyok. Mert minden nap irunk. Ha nem erezne mar valoszinu kozolte volna, nem durvan, de leirta volna biztos normalisan, hogy o baratsagot erez pl.
De nem tette.
Valamint egy barattal nem csokozol, stb!
Nekem is jo valakivel, de ha csak kedvelem, egy: nem csokolgatom, ketto: kozlom hogy imadom mint baratot. Ennyi
Na ja, ez még barátságtól is távol van. Csak hülyítve vagy, ő meg ráfogja, hogy sérült lelkileg. Kiéli a szeretethiányát, aztán jön egy újabb. Attól, hogy te nem vagy ilyen, mások lehetnek. Ki vagy használva, te meg hagyod. Majd hülye lesz nem élni vele. Tarthatnád többre magad, de úgyse fogod.
2021. márc. 15. 14:38
26/29 A kérdező kommentje:
Nem szerettem még így senkit soha életemben :( Meg fordított esetben hiába lenne oda értem valaki, ha nekem nem jönne be, akkor nekem az nem "csillapítaná" a szeretet hiányomat.. azt egy semleges ember nem tudja. Plussz, nem gyötröm mindig az érzéseimmel, így az egoját sem túlzottan tudom növelni. Még ha egyfolytában dícsérném, ajnároznám akkor megérteném hogy "megtart" mert kapja a dícséretet, de ez nincs így..
Sajnálom kérdező, de szerintem tévedsz. Ezek alapján amit leirtál, nem hiszem hogy szerelmes. Indok nincsen, hogy miért nem lehetne veled viszont van indoka hogy miért elég neki annyi, ami most van. Azt mondod hogy nem a szex, de az a helyzet, hogy szerintem egyrészt a szex, másrészt ha szüksége van éppen valakire, ottvagy neki. Akkor ír amikor akar, és akkor nem válaszol amikor akar. Midnegy, hiszen ha legközelebb keres téged, te ugyanúgy válaszolsz neki, elérhető vagy bármikor, és ez neki tökéletes így. Minek valljon szerelmet, minek járjon veled, ha ez neki így tökéletesen elég. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy nem te vagy az egyetlen nő akivel összejárogat, amikor úgy van kedve. Ebből az egészből úgy jön le, hogy nem akar kapcsolatot veled.
2021. márc. 15. 16:05
Előző vagyok. Amikor pedig úgy érzed hogy olyanokat ír, amik alapján olyan mintha szerezne, szerintem az mindösszesen azért van, hogy ne veszítsen el, hogy a markában tartson.
Azért mondom el ezeket, mert az egyik barátnőm rendszeresen ilyen férfiakat fog ki.
2021. márc. 15. 16:07
Én amikor így viselkedtem (fiatalon sajnos volt ilyen), akkor az csak arról szólt, hogy kedveltem a másikat és jól esett a törődése, de párkapcsolat sosem lehetett volna.
Azt mondod egy éve tart, ha jól értettem. Ugyan, nyisd ki a szemed. Sose lesz ebből több, elpazarlod az éveid.
Hülyeség ez a lelkisérült duma is. Ha szerelmes, akkor sérülten is az..
2021. márc. 15. 17:09
Kapcsolódó kérdések: