Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudtok képzelni olyan esetet, valamint mi lenne az oka, hogyha szerelmes lennél, tudnád a másik is, viszont valami ok miatt azt mondanád neki hogy nem vagy szerelmes?
Próbálom "kitalálni" a másikkal kapcsolatban, hogy mi van.
Úgy jön le, mint aki szerelmes, tett jópár arra utaló mondatot, olyat írt, amit én nem írnék olyannak, akibe nem vagyok szerelmes.
Hozzáteszem, vannak problémái, leginkább önmagával, de az nagyon. Jól néz ki, viszont nem bírja elhinni magáról, többször utalt rá, hogy nem tudja nekem mi tetszhet benne, mit tudok szeretni ennyire benne.
Lényeg hogy én sokat "bizonyítottam".
Ennek ellenére azt mondta múltkor, hogy nem szerelmes.
De valamiért annyira azt érzem, hogy a gátlásai nem engednek neki.
De ha meg erről van szó, akkor valaki segíthetne megértetni velem, hogy valaki hogy képes ennyire uralni magát, hogy ellenálljon, tagadja az érzését, mert mi lesz ha.. stb....
Felnőttek vagyunk egyébként!
*Én àltalában nem hazudok hanem nem mondok semmit.
Megesett 2 sráccal is az, hogy csalodtak bennem. Éspedig szerelmesek voltak belém én is viszont.
De a csalodás érzésük miatt (nme feleltem meg annak az illuzionak amiket magukban kialakitottak rolam szoval valojában nem ismertek meg ill hamarabb lettek belém szerelmesek mint ahogy megismertek volna)lemondtak rolam, düh es csalodás volt bennük mert azt a kitalált képet rolam összetörtem bennük, és olyankor amikor csalodottan sterelmi bánattal hátat forditanak nekem, hogy mégsem az vagyok akinek hittek, nem akartam elengedni, és akkor mèg visszafordult és dühében(most csak az egyikről irok) szemtől szembe megkérdezte tőlem támadva, hogy de mit akarsz tőlem?? És én nem mondtam azt, hogy csupán szeretlek...
Láttam azt hogy ő már "temeti az egészet",nem fog felette elmenni.
A másik is hasonlo. Dühös volt mert átverve érezte magát, összetörtek a tervei velem, "nem mentem át a vizsgán nála", és nem győzött az ez miatti dühében támadni engem.
Ilyen esetekben amikor srácok hirtelen forrofejjel lesznek szerelmesek és kiderul nekik ki is vagyok valojában, rájöttem hogy nem szabad szerelmesnek lenni viszont.
Most olyan, idősebb fèrfival vagyok aki óvatos és meg akar ismerni! És nem kezdi szerelemvallomásokkal a kapcsolatot. Hanem kérdez rolam, ismerni akarja a hátterem, a titkaim, mindent és utána fog dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!