Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egotuningnak tart, soha nem lesz belőle randi?
2-3 hónapja írogat egy 35 éves férfi a közösségi oldalon. Van barátnője. Úgy gondolom, talán egotuningnak kellek neki, mivel találkozni nem akar. Vagy legalábbis nem merült fel, hogy találkozzunk. Mégis ír, hetente többször is. Elmondta, hogy érez irántam valamit és úgy érzi, nagyon nagy az összhang köztünk. Bókolni szoktunk egymásnak, ritkán flörtölni is, de azért nem visszük túlzásba. Igazából nem tudom, mi értelme ennek. Az elején úgy gondoltam, lehet csak barátkozni akar, de ő kezdte elvinni a beszélgetést más irányba... Egyébként úgy beszélt a kapcsolatáról, mintha minden rendben lenne vele, nem panaszkodott róla.
27/N
Szerintem barátkozni mindig lehet mindenkivel.
Én nem volnék képes ezt írásban tenni, valahogy lassú, rideg, és személytelen.
De nem jó jel, hogy te ezt a"szerelem" kategóriába teszed. Eszedbe ne jusson!
Vannak fura emberek, nekem egY 40+ körüli pasi kezdett írogatni a facén, bizonyos bejegyzéseimmel kapcsolatban.
Aztán mondtam neki, hogy inkább hívjon, nem tudok szétágazó kisregényeket írni
Úgy kéthavonta felhív és beszélünk erről arról, értelmes ember, valami főzsaru féle. Nem homár, találkozás, vagy családi dolgok csak minimálisan vannak. Passz.
Ne várj ettől semmit, ha unod, vagy fárasztó, keverd le simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!