Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöjjek össze vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze vele tanulás közben?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam (lány), aki nagyon bejön már jó ideje. Hétvégére megbeszéltük, hogy találkozunk, együtt fogunk tanulni. Az online oktatás miatt videóchaten is sokat szoktunk együtt tanulni, és tényleg produktívak vagyunk. Emiatt lehet, hogy neki tényleg nincs semmi mögöttes szándéka az együtt tanulással. Sajnos nem vagyok jó a jelek megítélésében, hogy valakinek tetszek-e.

Mit tanácsoltok? Hogy közeledjek hozzá?

Ti tapasztalataitok?

Köszii mindenkinek!!

19/F

2021. febr. 10. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapon keresztül minden nap együtt tanultunk telefonon, neten keresztül. Nem most volt, nem a vírus miatt, hanem mert levelező fősulira jártunk és maradt az online együtt tanulás. Baromi jó csapat voltunk együtt, kiegészítettük egymást. Volt tantárgy, amiből én rugdostam át, volt amiből én nem vizsgáztam volna le nélküle. Aztán elvett feleségül.
2021. febr. 10. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kozhelyesnek tunhet, de hidd el, mukodik. Ne gorcsolj ra es legyel onmagad. Ha nem vagy kozombos szamara, akkor adni fogja magat az egesz.
2021. febr. 10. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nevettesd meg és légy önmagad :) Szerintem eddig is jó csapat voltatok és miért választott volna téged a tanulásra, főleg találkozóval?

Drukkolok!

2021. febr. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!