Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, szerintetek jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek jó tulajdonságaim vannak?

Figyelt kérdés
Hűséges vagyok, állatbarát, természetimádó, szeretek kirándulni, utálok vásárolni (kivéve élelmiszert, azok között szeretek néha nézelődni, de nem órákat ott tölteni), nagyon vigyázok a pénzre, de nem vagyok sóher. Néha túlságosan bújós vagyok, eléggé érzelmes típus,szeretem érezni a másik ember közelségét, imádok órákig beszélgetni, persze csak élőben, utálom ha valaki passzív - agresszív, utálom az alkoholistákat, számomra nagyon fontos a megbízhatóság, nehezen engedek közel magamhoz valakit, de ha az sikerül, akkor életem végéig is kitartok mellette. Gondjaim is vannak, pl munkahelyekkel, hogyha valahonnan elmegyek,(ritka az olyan, mert jelenleg is már 2 éve vagyok a munkahelyemen és szeretem) beletelik 1-2 vagy 3 hónapba mire találok újat.. Nemtudom ezt egy valaki eltudná - e viselni.. Illetve néha megtudok sértődni, ha megbántanak. És szeretem ha a partnerem mindent hajlandó megbeszélni velem, és nem a hátam mögött sunyiskodik, vagy megcsal. Szerintetek van valami baj velem ? 26N
2021. márc. 14. 12:29
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja és érzelmi biztonságra van szükségem a szexuális élethez, anélkül nekem nem működik..
2021. márc. 14. 12:34
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Mi lenne veled a baj? Amiket leírtál, ezek alapján tök normális vagy. Semmi olyant nem írtál, ami gáz lenne.
2021. márc. 14. 12:37
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen rendben van.
2021. márc. 14. 12:39
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Amiket leírtál azok pozítiv tulajdonságok!Ha nincs is más tulajdonságod, akkor tiszta aranyos lehetsz!

De, ennyiből még nem lehet tudni hogy minden oké-e veled, lehet van olyan rtulajdonságod amit Te észre sem veszel és azt nehéz elviselni a másiknak!Ahoz meg kellene kicsit ismerni,hogy lehessen a kérdésre válaszolni! F

2021. márc. 14. 12:42
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Most felsoroltál tök átlag, tök normális tulajdonságokat. Nem értem, tuti nem az a célod ezzel hogy azt mondják rá hogy jó tulajdonság csak megerősítést vársz hogy valakinek ez tetszen. Ha ezt szeretnéd akkor igen, van ilyen akinek ez tetszik, bőven van erre jelentkező és az hogy 1-3 hónapig nem találsz munkát hát istenem...én fél évig nem találtam..
2021. márc. 14. 12:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez most egy bujtatott társkereső hirdetés amúgy?
2021. márc. 14. 12:43
 7/20 Alessandro10 ***** válasza:
44%

Semmi baj nincs Veled!

Kár, hogy kevesen vannak ilyenek.

2021. márc. 14. 12:44
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak van rossz tulajdonságod is.
2021. márc. 14. 12:50
 9/20 anonim ***** válasza:
30%
Nem, önfényező vagy és nagyképű.
2021. márc. 14. 12:55
 10/20 anonim ***** válasza:
17%
A baj ott kezdődik, hogy te szerintem azt is alkoholístának tartod aki hétvégente iszik, alapvetően nem szereted azt az embert aki alkoholt fogyaszt . Füves cigit tuti szívsz az írásod alapján kinézem belőled, mivel lelkileg nagyon labilisnek tűnsz, a szex az nagyon sokadlagos dolog nálad tehát ha csak nagyon jó kedved van akkor úgy 1 hónapban kb 3xor ha igényt tarthatsz rá.
2021. márc. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!