Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Téged mi fog meg A MAI SZÉPSÉG...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged mi fog meg A MAI SZÉPSÉGIDEÁL JEGYEKEN KÍVÜL egy férfi/nő külsejében?

Figyelt kérdés
Kérlek NE a méretezésekkel jelölhető testrészeket írjatok, hanem amilyen külső értékre manapság a média nem fektet hangsúlyt, pedig éppúgy lehet olyan szexepil (nemi vonzerő) ami felkeltheti az érdeklődésed (pl.mosoly,tekintet,stb.).

2021. márc. 11. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nő vagyok. Engem KÜLSŐRE mindössze két dologgal tud megfogni egy férfi, minden más teljesen hidegen hagy: egy különleges, szép mosoly és egy szép szempár, amibe jó hosszú perceken keresztül belenézni.
2021. márc. 11. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szép mosoly mindenképpen.
2021. márc. 11. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tekintet. Volt hogy nem tetszett az egész férfi, de olyan szép szemei voltak...
2021. márc. 11. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mert engem tinikorom óta, mióta tetszenek a fiúk, férfiak, mindig ugyanaz tetszett. A magasság, a kéz és a hang.

33N

2021. márc. 11. 22:22
 5/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%
Férfiként: A szem az elsődleges. Utána jön az arc, és a haj. Utóbbi minél hosszabb, annál jobb. :)))
2021. márc. 11. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az jön be ha egy férfinek jó segge van. Különlegesség még az ízlésemben, hogy a vékony, kicsit izmos testet szeretem (amit az átlag férfiatlannak tart --> nem felel meg a szépségideálnak). Fontos nekem hogy szép mosolya legyen, a kicsit rendezetlen fogakat aranyosnak találom. A fogszabályzót, bőrhibákat is. Öltözködésben azt szeretem legjobban, ami mások szerint igénytelen. Egy pasi szerintem melegítőben a legszexibb, egy szürke mackó feszülős alápólóval nagyon ki tud készíteni.
2021. márc. 12. 02:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igényes külső

Szép, ápolt haj, bőr, kezek

Formás fenék

Normális öltözködés, ne annyira testhez simuló legyen a ruhája hogy ha leguggolna szétrepedne mindenhol

Az se tetszik ha s felsőteste full izmos, de pipaszár lábsi vannak, akkor már inkább legyen teljesen átlag testalkatú.. Csak legyen arányos a teste.

2021. márc. 12. 06:09
 8/8 anonim ***** válasza:
En egyszeru ferfi vagyok. Legyen apolt, arányos es szeressen engem 🤷‍♂️
2021. dec. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!