Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdekelhetem egy picit is?
Tudom... az eszem azt mondja, hogy nem és hogy hagyni kéne. Nagyon össze zavaró a viselkedése...
Valami megfogott benne és kérlek titeket, csak normálisan írjatok ... mert már így is eléggé megbántva érzem magam. :(
Szóval ez a fiú... annyi a lényeg, megbeszéltük, hogy csak szex. Egy párszor ott aludtam nála, de akkor olyan volt, mintha egy kapcsolatban lennék... értem én, van olyan, akinek a szexnél is szüksége van intimitásra, de ő szinte túlzásba esett... (nem csak a szexnél) na mindegy. A lényeg az, hogy a heti 1 találkozón kívül nem nagyon beszéltünk, tud arról, hogy én többet szeretnék... és a legutolsó találkozónál volt az, hogy elkezdett féltékeny lenni, mert látta, hogy egy fiú írt nekem (ismerősöm amúgy).. és teljesen kiakadt... hogy én miért beszélek vele...
Valahogy lenyugodott, nála aludtam...
Ennek 2 hete.
Azóta nem beszéltünk.
Tudom... neki kéne keresnie ....
De most lehet, hogy ő van meg sértődve?
Tudom... eszem szerint hagyni kéne... már olyan sokszor megbántottak és úgy vágynék egy normális kapcsolatra ... de ismét bele estem egy ilyen hibába :(
Kérlek titeket, ha úgy látjátok, beszéljetek le róla ... :(
Valahogy ki kell belőle ábrándulni, mert tudom, nem erre van szükségem :(
De közben össze zavaró.. miért fogta a kezem? Miért puszilgatott? Miért alszunk úgy, mint egy szerelmes pár ? Miért volt féltékeny ?
Miért nem keres ....?
Köszönöm!
26N
27F

És mielőtt bárki is elitelne a “csak szex” dolog miatt, 1,5 éve nem volt már kapcsolatom... azelőtt egy 3 és 5 éves.
Szóval nem vagyok r.bnc...
Köszönöm a válaszod!
Igen, nekem is van egy ilyen érzésem, hogy nem fog keresni...
Csak nem értem, hogy akkor miért akadt ki azon, hogy nekem irt egy fiú... rendes feltekenysegi hisztit csinált ...
:/

3.
Az pedig a natúr birtoklási vágy. Sok ember nem tud ezzel mit kezdeni.

"Kérlek titeket, ha úgy látjátok, beszéljetek le róla"
26 évesen azert legyen mar annyi onkontrollod hogy nem ugrasz bele olyan dolgokba amiktol csak szenvedsz.
"Miért volt féltékeny ?"
Mert ritka az olyan lany aki kotottsegek nelkul beleegyezoen ugrik is futtyentesre ha dugni akar szoval nyilván meg akar tartani

Engedd el. Aki nem keres 2 hétig az nem durcás, sokkal inkább közömbös veled. Lehet talált mást, vagy eddig is volt más helyetted. Amúgy meg, ha szeretnél normális kapcsolatot, ahol egyenlőek vagytok, akkor engedd el ezt a pasit. Ő miért teheti meg veled, hogy 2 hétig ignorál?
Hiszem azt, hogy keresni fog. Majd indít egy : Szia, mizu? Hogy vagy? - szöveggel. Beetet megint, hogy érdekled, aztán kis idő múlva megint lelép. Ha tehát keresne, én nem írnek neki vissza. Ez is azért lenne, mert vagy nem jöttek be a számításai, vagy pedig mert olyat nyújtottál amit más nem tesz meg neki. Így újból kiakarna használni, amíg nem lesz egy másik potenciális jelölt.
36/F

Simán azt akarta, hogy csak ő legyen, nehogy másra kezdj koncentrálni, mert akkor ugrott a potyaszex.
Haver havonta egyszer összefekszik egy csajjal, főz neki, a kedvébe jár, mégsincsenek együtt. Neki ennyi elég.

Egy jó tanács: ha nem akarod, hogy évekig nyomot hagyjon benned, ne menj bele ilyesmibe, ha nem bírod lelkileg, vagy ha az adott srác ilyen hatással van rád.
Sajnos tapasztalat, és nem egy egyébként teljesen normális sráccal ment tönkre utána a jól induló kapcsolatom (nem csaltam meg egyiket se, csak idiótán viselkedtem, és tudat alatt kinyírtam ezeket a lehetőségeket). Hála a jó égnek már túl vagyok a dolgon, és ehhez mérten van is egy 5 éve tartó kiegyensúlyozott kapcsolatom.
Minél több időt pazarolsz ilyenekre, annál nehezebb lesz kimászni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!