Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiszeretni valakiből?
Figyelt kérdés
Ne nézzétek hülyének. Még a nevébe is szerelmes vagyok. Az utolsó kis szőrszálába is. Imádom. Soha még senkibe még ilyen szerelmes nem voltam. De nem lehet köztünk semmi. Ráadásul folyamatosan keres, nem hagy. Nem tudom letiltani. Odáig jutottam, hogy imádkozom az Istenhez hogy miért teszi ezt velem. Hogy a francba lehet ezen túljutni?2021. márc. 6. 19:58
11/13 A kérdező kommentje:
Sokszor keres munkaügyben amikor segítenem kell. De amúgy is keres. Miért nem megyek hozzájuk stb.
Nem opció a kapcsolat megszakítása. Nem bírom már. minden este sírok....
Csak 10 %-ra ennyire szeretne engem valaki.
Mit vétettem, hogy ilyes sorsot érdemlek?
2021. márc. 6. 21:01
12/13 anonim válasza:
Nekem is volt olyan munkatársnőm, akihez nagyon vonzódtam, imádtam vele beszélgetni, minden nap láttam, keresett, együtt ebédeltünk, kölcsönösen segítettük egymást. Mit csináltam? Idővel nem kerestem, csak munka ügyben, idővel megtanultam őt is kezelni.
Neked már nehezebb a helyzeted, hiszen te sokáig tápláltad, ami idővel sok lett és már nem tudod kontrolálni. Jövőben javaslom csak okosan engedj közel embereket magadhoz, mert nagyon sok fájdalmat lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!