Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet kiszeretni valakiből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kiszeretni valakiből?

Figyelt kérdés
Ne nézzétek hülyének. Még a nevébe is szerelmes vagyok. Az utolsó kis szőrszálába is. Imádom. Soha még senkibe még ilyen szerelmes nem voltam. De nem lehet köztünk semmi. Ráadásul folyamatosan keres, nem hagy. Nem tudom letiltani. Odáig jutottam, hogy imádkozom az Istenhez hogy miért teszi ezt velem. Hogy a francba lehet ezen túljutni?
2021. márc. 6. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem lehet köztetek semmi ha így szeretitek egymást? Az igazik vagytok egymásnak azt gondolom.
2021. márc. 6. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehetetlen kiszeretni vaalkiből ha igazán szerelmes vagy. (Előző vahyok.)
2021. márc. 6. 20:13
 3/13 A kérdező kommentje:

Ne mondd ezt. El kell felejtenem, családja van.

Esélytelen. Ez nem normális hogy ennyire szeretem. Minden este sírok. Csak 10 %-ra ennyire szeretne valaki mint én őt. Az is akkora szerelem lenne. Egyszerűen fizikailag fáj, ebbe bele fogok betegedni, nagyon félek tőle hogy rámegy az egészségem.

2021. márc. 6. 20:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Kontakt teljes megszakítása. Másképp nem megy.
2021. márc. 6. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne félj, nehezen, de túl lehet élni. Tapasztalat. Néhány év és el is múlik...

Viszont az nem ér semmit, hogy minden kapcsolatot megszakít az ember.

De miért nem tilthatod le? Hátha nálad mégis működne.

2021. márc. 6. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 Miért nem ér semmit?
2021. márc. 6. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Úgy ábrándulok ki legkönnyebben, ha valami komoly negatív dolgot tudok meg róla, pl. hazudik, szórakozik velem, kapcsolatban van. Tiednél mindhárom teljesül, így nem volna nehéz.
2021. márc. 6. 20:33
 8/13 A kérdező kommentje:
munkatársam. nem tilthatom le
2021. márc. 6. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálam nem ért. Miután semmiféle kapcsolat nem volt már köztünk, még utána is legalább két évig halálosan odavoltam érte.

5 voltam

2021. márc. 6. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:

🙄 Ez inkább függőség.

Ugy szoksz le róla hogy 2 hétre minimum nem foglalkozol a facebookal, nem csekkolod, hanem keresel vmi értelmes dolgot mert előbb utóbb magadat is meg fogod unni.

2021. márc. 6. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!