Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csók vagy a szex intimebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók vagy a szex intimebb?

Figyelt kérdés

Tudom furcsán hangzik a kérdés, de pont olyan - barátság extrákkal-kapcsolatban vagyok, ahol nyilván van csók is, de komolyan mélyebbnek találom érzelmileg, mint az együttlétet.

Most tegyük félre, hogy részegen buliban egy csók semmit sem jelent és nyilván a klotyóban egy menet már durva lenne :D

De mivel plátói alapon az én szívem máshol van, így furcsán érzem magam csók közben. Vagyis nem furcsán, mert teljesen jól kijövünk, de miközben az szex jól működik és tényleg emberileg bírjuk egymást, úgy érzem ez a része megy, de mikor csókra kerül a sor....persze valahol jó, de őszintén, ez nem ettől a férfitól esne jól.

(persze a másik sem :D de megcsókolni valahogy az ajkait a másik férfinak egyszerre volt vonzó és romantikus, itt meg csak jól van, max. vonzalom...)

Miért érzem, hogy a csók intimebb??

2021. márc. 4. 20:11
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Szexet. Genitális.

Orális...talán, nekem az is intimebb, kell, hogy szeressem az illető f..t. komolyan. ez nálam ritka. Persze nem zárkóztam még el előle, de hogy külön szeressem, na az nem sűrűn jön

2021. márc. 19. 15:50
 32/33 anonim ***** válasza:

Na.

És akkor mire vagy bekötve orgazmusilag?

Hüvelyi? Csiklós, orális, anális?

2021. márc. 19. 15:51
 33/33 A kérdező kommentje:

Jézus hagyd már ezt el lécci.

Nem krva mindegy?

:)

Nem orgazmustól függ, hogy mit tartok intimnek, hiszen csóktol sem élvezek el....

Szex vagy csók, melyik az intimebb, válassz

nekem csók

2021. márc. 19. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!