Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok úgy, hogy a kézfogás számomra sokkal intimebb mint mondjuk egy csók vagy akár szex?

Figyelt kérdés

Számomra ahhoz, hogy valakivel kézenfogva tudjak sétálni el kell telnie jó sok időnek és csak akkor megy, ha tényleg nagyon tetszik az illető, de pl. bulikban meg amúgy simán kavargatok emberekkel, tehát ez ilyen fura.

És most mondjuk zavar az, ha egy srác pár randi után meg akarja fogni a kezem, pedig már simán túl vagyunk csókon meg mindenen...

Szerintetek ez hülyeség?

Kicsit olyan ez, hogy a kézfogás az már egyfajta kötöttséget jelent, amit meg értelemszerűen nem akarok elsietni.

2014. aug. 6. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd már neki meg ezt az örömöt. Szerintem a szex a legintimebb.
2014. aug. 6. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, fura...

Mindegy, ilyen is kell.

2014. aug. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!