Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes vagy magasabb érzelmi tudatállapotba emelkedni?
Amikor lecsendesedik minden, megtisztul, felerősödik, érzékeny, folyékony lesz. Amikor előnt a gyönyör, leírhatatlan szeretet.
Úgy érzed megtaláltad létezésed értelmét, hogy ebbe az állapotba legyél tovább.
Esetleg tapasztalta-e önmagát valaki emelkedett állapotba egy másik emberrel együtt? Amikor egy szüntelen felrobbanó csillagnak érzed magad, ami árasztja, ömleszti a szerelmet magából. A tiszta, végtelen szeretetet, tiszteletet, imádást.
Volt amikor egy lánnyal meditációs zenére ölelkeztünk, és csak voltunk, símogattuk egymást, cirógatruk egymást, összeért az arcunk, egymásba fonódtunk, és mindketten isteni szintekre léptünk, szinte egy másik valóságba emelkedtünk át. Hatalmas eufória öntött el. Elkezdtem sóhajtozni, mintha szüntelen mentális orgazmusom lenne. Vadul suttogtam neki, hogy imádom. A tökéletesnél is jobbnak, szebbnek, egyedibbnek láttam őt. Végtelenül jót akartam neki, és végtelenül elégedett voltam.
Van itt, aki képes akár csak hasonlóra? Esetleg nyitott lenne/lennél hasonló emberek megismerésére, akikkel égi magaslatokig triggerelhetitek egymást?
A megfelelő hangulatban, tudatmódosító hatására simán.
Amúgy az első bekezdésben írtakat egyedül a kisbabám ölelgetve éreztem eddig még. Pedig rajongok a férjemért is. De valahogy azt a fajta "feloldódok a szeretetben" jellegű dolgot csak a lányommal kapcsolatban éreztem. Gondolom ez az anyaság hozadéka már inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!