Ez lett volna a tudatos alfa állapot?
Amikor először tapasztaltam relaxáció közben egy különös érzést, a szemem elkezdett rebegni, vibrálni, mintha ide-oda nézelődnék, a csukott szemhéjamat pedig kényszeresen összeszorítottam, majd újból ellazítottam, közben a testemet alig éreztem és egy lefelé húzó súlyként tudtam volna leírni magamat.
Nem terelték el a figyelmemet más gondolatok (problémák), csak arra figyeltem amire szerettem volna.
Mindez rövid ideig tartott, hiszen elég nehéz volt tartani ezt a nyugodt állapotot miközben a szemem össze-vissza rángatózott.
Az lenne a kérdésem ( attól, aki ebben a témában jártas, gyakorlott), hogy nála is jelentkeztek-e hasonló tünetek a szeme kapcsán, illetve ha igen akkor hogyan orvosolta a problémát?
Ez theta vagy gamma, de szerinten theta. Ezen az agyhullamokon van REM mozgas. Par napja ezert neztem utana, mert engem is erdekel.
Valoban epilepszias rohamszeru, de nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!