Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki nem vállalta fel a szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem vállalta fel a szerelmét/akit nem vállaltak fel, annak mi volt az oka és mi lett a történet hosszútávú következménye ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 05:10
 1/6 anonim válasza:
100%

Engem azért nem válalt fel az y mert volt mellettem más is. Az pedig a jegyese volt, én is utólag tudtam meg, és ez húzódót egy teljes évig mire kiderült.

Ha valakit nem válalnak fel azt egyértelműen nem is veszi komolyan, ideiglenes préda vagy. Vagy jobbik esetben még nem tudja mit akar, nem biztos benned stb. Bár általában egy férfi ha meg is szeret egy nőt akkor már 1-2honap alatt felvállalja. Legalább is barátok előtt biztos.

2021. márc. 4. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kapcsolat addig nem komoly, amíg nem vállalnak fel. Helyedben nem terveznék közös jövőt, ha ezt valaki hónapokig halogatja.
2021. márc. 4. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem 3 evig nem vallalt fel:D szepen rajottem h az exebe volt szerelmes meg hat jobban imponalt a nőknek akiket allandoan lesett az h ha o szingli.. En cdak este voltam a szerelme.. Fuuhj mekkora patkanysag ez
2021. márc. 4. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Arról nekem is van egy sztorim, hogy a fel nem vállalt barátnő el lett hívva egy esküvőre, ahol a barátját látta viszont egy másik nő oldalán az oltárnál... :D :O
2021. márc. 4. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem a családja előtt nem vállalt fel sokáig, mégpedig azért mert nagyon nem feleltem volna meg az anyjának.

Aztán az anyja kénytelen volt beletörődni hogy én én vagyok :D

Amúgy nincs bennem túl sok megbotránkoztató, csak nem vagyok elég konzervatív.

2021. márc. 4. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés,hogy ki előtt nem vállal fel?Ha a "világ" előtt, egyértelmű lenne számomra,hogy van valakije, vagy esetleg szóbajöhet a későbbiek folyamán és nem akarja,hogy képben legyen egy pár, vagy csak simán megelégszik velem, és sem külsőre, sem belsőre nem az vagyok akit büszkén felvállal.

A párom az egyik válaszadóhoz hasonlóan, a családja előtt nem vállalt fel.Nem azért mert bármi baja lenne a családjának velem, egyszerűen Ők egy zárt kört alkotnak amibe én nem fértem bele. Tehát nem léteztem mint pár/partner/barátnő.

Innentől kezdve adott,hogy semmi családi eseményen nem vettem részt, nem segítettem a család feladataiban, és nem is mindent osztott meg velem a párom.

Hogy mi a hosszútávú következmény?Valóban hosszútávú, 10 évig voltunk együtt. Mi ragaszkodtunk egymáshoz ezért bíztam abban,hogy valaha ez megoldódik. em oldódott meg. Egyre jobban eltávolodtunk egymástól, egyre többször, és egyre nagyobb súllyal éltem meg bizonyos helyzeteket sérelemként. És egy idő után eljutottunk oda,hogy én sem kértem a segítségét, én sem beszéltem a családi történésekről. Tehát nullára futott a kapcsolat.

Tanultam belőle, ma már egyértelműen bele sem mennék, bármennyire kötődnék a másikhoz.

Egyet fogadnék csak el: ha közös döntésünk alapján ideig-óráig nem hoznánk nyilvánosságra a kapcsolatunkat.

2021. márc. 4. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!