Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem érdeklik a gyerekkori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem érdeklik a gyerekkori képeim, azt azt jelenti, hogy én sem érdeklem igazán?

Figyelt kérdés
Van egy alakuló kapcsolatom, és mondtam a hölgynek, hogy megmutatom neki a gyerekkori képeimet, de őt ez nem igazán érdekli. Kicsit elbizonytalanító a dolog. A szavai és tettei alapján nagy az érdeklődés, kijelentése szerint érzelmeket is táplál. Viszont ha igazán érdekel a másik és érzelmeid is vannak már, akkor érdekel a másik személy egész lénye, amibe beletartoznak a gyerekkori képek is, amik nem mellesleg sok esetben szituációkat is megörökítettek. Túlgondolom, vagy jól gondolom? 31F
2021. márc. 1. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ezen kívül semmi mást nem tapasztaltál ami arra utalna, hogy nem érdekled, akkor nincs mitől aggódni. A gyerekkori fotók szerintem nem a kapcsolat alakulásakor lesznek érdekesek, hanem a gyerekvállalás előtt.

Legalábbis engem egészen addig nem érdekeltek.

2021. márc. 1. 20:19
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Úgy, hogy még nem vagytok együtt minek mutogatnád meg neki a családi albumotokat?? Egy képet megnéznék a srácról kíváncsiságból, de így az ismerkedés fázisában nem lenne igényem arra, hogy végignézzem a gyerekkori szülinapos, meg vidámparkos képeket.
2021. márc. 1. 20:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Elemző típus vagyok és hajlamos vagyok ilyenkor ''túlgondolkodni''. :) Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
2021. márc. 1. 20:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Egyébként csak olyan képeket válogatnék amiken egyedül vagyok.
2021. márc. 1. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Ne válogass! Nem kell!
2021. márc. 1. 20:31
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Én lány vagyok, és engem se nagyon érdekelnének, akármennyire szerelmes vagyok.

Sőt a sajátjaimat meg sem merném neki mutatni!

Ne aggódj, ez egyáltalán nem baj. A jelenlegi felnőtt személyed érdekli őt.

2021. márc. 1. 20:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2021. márc. 1. 20:42
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Engem sem érdekelnek a férjem fotói, az ő emlékei, neki fontos. Én se mutogatom neki az én fotóimat, vannak közösek.

Ha van valami emlékezetes családi történet, akkor azt elmeséljük, de fotókat nem nézegetünk hozzá.

2021. márc. 1. 21:06
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
Gyerekkori fotókkal fárasztani valakit, az kínzás.
2021. márc. 1. 21:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem érdekelne, ha szeretnélek. Bár lehet, hogy alakuló kapcsolat elején én is meglepődnék, ha elkezdenéd mutogatni. Mindenesetre nekem van a párkapcsolatomban elég sok fájó pont, az egyik épp az, hogy nem kíváncsi a múltamra, a gyerekkoromra. Nem mondom, amikor az anyja százhuszadjára mesélte el, hogy Józsika hogyan szökött meg az óvodából, akkor egy időre én is immunis lettem a gyerekkori sztorikra, de volt bennem egy alapvető kíváncsiság, hogy megismerjem őt, a múltjával együtt. Benne ez nem volt meg. Mai napig nem tud szinte semmit a múltamról, mert nem érdekli. Mindig én voltam a szerelmesebb egyébként, kivéve a végét, ami már jópár éve tart. Most már csak barátként szeretem, de talán ez se jó kifejezés, inkább mint egy barátságos idegen. Biztos vagyok benne, ha megtaláltam volna azt az embert, aki az igazi társam, annak mesélhetnék a gyerekkoromról, mert érdekelné minden.
2021. márc. 1. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!