Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm 9 éve állandóan bizonygatja a facebookon, hogy ők álompár, szerelmesek. Szerintetek mi állhat emögött ?
Onnan tudom, hogy én vagyok az egyik, és rajtam kívül mindig csak egyvalaki van. Ugyanaz a személy. Ha lájkolok, látom. Nyilván ha nem lájkolnám, nem foglalkoznék vele, mint te. Tehát vagy te is lájkolod, életben tartva ezzel a kiposztolós szokását, és akkor itt kétszínűsködsz, vagy simán erről akarsz pletykálni hogy ki mennyit posztol és a férje nem posztol ugyanerről (minek kétszer vazze, minek? :-)
Mi lehet az oka? Hogy fb függő a csaj, a párja meg nem. Hogy boldogok-e azt ennyiből nem lehet eldönteni. Ez a válasz a kérdésedre amit meg is kaptál négy oldalon keresztól.
Nem is értem, miért húztad fel magad ennyire a témán, hogy három kommentben magyarázkodsz.
Úristen, ha esetleg én is lájkoltam már öket, akkor kétszinű vagyok, mert zavarónak találom a sok posztját, ha meg nem lájkoltam, akkor én vagyok a mániákus leselkedő. Na jó, hagyjuk szerintem ezt az értelmetlen beszélgetést. Nem magyarázkodtam , csak mindig eszembe jutott még pár gonodloat, mire elküldtem egy kommmentet, ezért irtam még plusz kommentet. De ha nem irtam volna semmit, nyilvánnaz lenne a bajod, hogy nem tudom megindokolni az állásponton.És te miért a kérdező motvációjával vagy elfogallava, ahelyett, hogy a témához tennél hozzá valami haszons választ ?
Pletykálni meg nyilván nem egy anonim oldalon lehe, ahol senki nem tudja , kiről van szó. Ha neked nehezedre esik felefogni a kérdést, légyszi ne raboljuk egymás idejét a kötekedéseiddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!