Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet valakit ésszel szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakit ésszel szeretni és úgy leélni vele egy életet?

Figyelt kérdés

Persze szereted úgy mint egy embert. Mindenben támogat, nem csalna meg soha, figyel rád, jó ember, nem csak veled másokkal is, értelmes. Igazából semmi rosszat nem tudnál rá mondani. És valljuk be... lehet egy kicsit önző dolog, de ha a párod szeret téged jobban akkor nálad van a nagyobb hatalom.

Szóval, ha nincs az a hú de nagy szerelem az elején attól még működhet 10-20-30 évig egy kapcsolat?

2021. febr. 25. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Igrn.ilyennek szoktak szulni is.

Ferfiakban is rengetegen mondanak le a szerelemrol egy normalis kaocsolatért inkabb

2021. febr. 25. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, de hogy érdemes e, az nehéz kérdés. Én is dilemmában vagyok. Kevés ember tud kiváltani belőlem valamit. Hajlok a megalkuvásra, de félek is, hátha mégis találkozom valaki olyannal.
2021. febr. 25. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Szóval csak megalkudni vele. Marha jó ötlet. Kereshetsz kifogásokat, hogy de hát marha jó ember stb., ez kevés évtizedekre, sorry.
2021. febr. 25. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Aztán majd egyszer csak szerelmes leszel és akkor úgy ott fogod hagyni ezt a merha jó embert, mintha vele sem lettél volna.
2021. febr. 25. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én pontosan ezt próbáltam meg. össze is házasodtunk. de nem ment. ha már az elején nincs meg az a plusz, nem lesz mire visszaemlékezni, nem lesz mibe kapaszkodni később.
2021. febr. 25. 17:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerelmes lehetsz másba akkor is ha valakivel összejöttél nagy szerelemmel, de 2-3 év múlva az is kifog hűlni.

Szerintem, ha már valaki sokszor pofára esett a nagy szerelem közben jobban tudja kezelni az ilyen helyzeteket.

2021. febr. 25. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem értek egyet. Ahogy te elképzeled magad boldogan... szerinted az akit emiatt választasz nem érdemel egy nálad jobbat? Ne legyél ennyire önző, hogy azt gondolod valaki szerelmével, gondoskodásával, érzéseivel így játssz. Olyat érdemel aki őt is ugyan annyira a tenyerén hordozza. Legyen szíved.
2021. febr. 25. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
39%
Szerelmes valakibe, aki nem a párja? Ehhez jó hülyének kell lenni.
2021. febr. 25. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem 2-3 év múlva kihűl, de a kötődést létrehozza. Olyan, mint amikor van egy kamasz fiad, de te még 17 évesen is azt az újszülöttet látod benne, aki elfért a tenyeredben. Ha 17 évesen kapnád meg, szerintem soha ugyanez a minőségű kötődés nem alakulna ki. Kb. ilyen a szerelem: elmúlik, mint a kisbabakor, de eltéphetetlenül erős köteléket hoz létre. Már ha tényleg szerelem volt.
2021. febr. 25. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
23%

Nincs jo, csak atmenetileg. Az igazi szintezis a megcsalas, a nyitott kapcsolat. Kulonben johet a szerelem, ami esetleg amugy nem jon, de ha szerencses vagy, rovid ideig marad.

Es van ez. Valojaban ez sokkal tartosabb. De szamolj azzal, hogy elkap a kapuzarasi panik es egy orult szerelem vagy tobb egyszer.

Velemenyem szerint nincs tuti, udvozito, csak alszentseg es hazugsag kirakat. Igy azt gondolom, azzal, akivel amugy minden mas nagyon jo, igen, lehet.

2021. febr. 25. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!