Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Butaság lenne ráírni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne ráírni?

Figyelt kérdés

Az elején minden jól alakult a pasival, aztán egyre inkább átment lehetetlenbe az hogy legyen köztünk bármi is a távolság miatt.

Már több mint fél éve a tudtomra adta hogy a távolság miatt nem lehet közöttünk kapcsolat, de valahogy ez alatt az idő alatt mindig valahogy visszatértünk egymáshoz.

Megpróbáltam elfogadni, kiadni magamból az érzelmeimet mindenféle kreatív dologban, ami nekem segített eddig mindig de most nem segített egyáltalán.

Nem vagyok kapcsolat függő, nem ő az első nagy szerelmem, viszont már több mint fél éve próbálom elfelejteni, de nem megy sehogyan, lelkileg pedig nem találok vissza magamhoz.Ilyen még sosem volt, persze nem csak a szerelem miatt, hanem sok egyéb más ok miatt is.

Ez alatt az idő alatt mások felé is nyitottam és volt is egy kapcsolatom, viszont ennek hamar vége is lett, mert nem éreztem azt amit kellett volna.

Direkt nem nézegettem az üzeneteket, tehát próbáltam minél inkább úgy csinálni hogy ne beszélgessünk és hogy kikerüljem az olyan dolgokat amik akadályozhatnak abban hogy elfelejtsem.

Megannyiszor is próbáltam már kibeszélni a baráti körömben a gondoltaimat, az érzelmeimet és még ez sem hatott.

Most egy hónapja nem beszéltünk, de én szeretnék vele beszélni.

Még ha tudom is hogy jelen esetben a távolság miatt nem lehet semmi, úgy gondolom hogy addig beszélgetni nem lenne bűn, aztán idővel pedig meglátnánk merre és hogy hogyan halad a dolog.

Még mindig úgy érzem hogy nem vagyok számára közömbös, de tényleg nem tudom hogy ez a gondolat butaság lenne-e.

2021. febr. 23. 18:14
A kérdező szavazást indított:
Butaság ne írj rá
Írj rá egy próbát megér, majd meglátjátok mi lesz
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Tiltsd, töröld mindenhonnan.

Azért nem múlik el, mert folyamatosan ott van a késztetés. Ha még csak lehetőséget se adsz magadnak arra, hogy foglalkozz vele, akkor el fog múlni.

Az meg rohadt nagy taplóság a részéről, hogy közölte: nem akar semmit, de azért húzza az agyad.

Talonban vagy tartva, az a nagy helyzet.

2021. febr. 23. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő szexkapcsit akart. Ilyenbe belezúgni..magadnak csinálod a bajt.
2021. febr. 23. 18:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez szomorú...

És ha szexkapcsolatot akar és esetleg én is akkor se írjak neki?

2021. febr. 23. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele szexkapcsolatba, ha érzelmeid vannak, mert iszonyatosan fájni fog!!!!
2021. febr. 23. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Abban te sérülnél az biztos
2021. febr. 23. 18:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Őszintén még nem voltam szex kapcsolatban, de akik már ezt tapasztalták érzelemmel nem lehetett akkor az sem valami jó.

A sima beszélgetés az tényleg ennyire kizárandó?

2021. febr. 23. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki.
2021. febr. 23. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De úgy is írni fogsz, fájni fog, bánni fogod. Ha akarna téged nem érdekelne az sem ha a fel világ választana el..előző voltam
2021. febr. 23. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy közömbös... Ja, annyira, hogy megdugna, de semmi több. Spórold meg magadnak a szenvedést.
2021. febr. 24. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!