Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, mi lenne a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
Nem tudom ezt milyen kategóriába a legjobb írni, de talán ez az. Szóval hosszú randizás és bizalom építés után összejöttem egy sráccal aki szintén rajzolni (is) tanul mint én. Kb 1 hónapja vagyunk együtt hivatalosan. Én nem szeretem a testem igazán (vagyis látom a sok hibám), és nem is szeretem mutogatni, de szerinte gyönyörű vagyok ami nagyon jól esik. Még csak 5x feküdtünk le, és ezen kívül nem igazán látott meztelenül. Most szeretne rólam akt képet rajzolni, ami valahol nagyon jól esik, de akkor is, mi van ha miután az összes idióta csíkot a hasamon végignézett, és tényleg minden hibámat megfigyelte már nem fogok neki tetszeni. Tudom milyen alapos megfigyelés kell egy jó akthoz, és félek. Persze ha belemennék akkor én is rajzolhatnék róla amit nagyon szeretnék. Fogalmam sincs hogyan döntsek. Ez az első komoly kapcsolatom, és a leghosszabb is (ami, ha a randizást is számoljuk, 7 hónapot jelent). Mit gondoltok? 21N

2021. febr. 22. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hat ha mar lefekudtetek es tetszel neki, akkor nem hinnem, hogy amiatt fog kiabrandulni, mert jol megnezi, hogy van egy-ket stria a combodon vagy mert nem full lapos a hasad. de ha nem vagy ezzel komfortos, akkor lehet ugy is, hogy esetleg egy feloltozott/keves ruhas keppel kezdeni es aztan az akttal, ha bejon a dolog.

de ha feszengsz, kinosnak erzed, akkor inkabb me eroltesd.

2021. febr. 22. 01:23
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha most még bizonytalan vagy akkor adj egy kis időt saját magadnak az önbizalom építésre. Ha már világosban is "csináljátok" párszor akkor hidd el látta már az összes testi "hibádat" (amit te annak tartasz). Egyébként meg rajzolsz te is... - nem a csíkokat, szeplőket rajzolják aktnál, hanem a tónusokat, kontúrokat, a formákat.
2021. febr. 22. 01:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Csináltuk már világosban, de szex közben mindenki tökéletesnek látja a másikat, ez így van kitalálva. Viszont lehet tényleg kevésruhással kéne kezdeni, vagy pl egy lepedővel eltakarom a testem egy részét. Tudom hogy nem ezekre az apróságokra mennek rá aktnál, de a megfigyelésben benne van. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2021. febr. 22. 05:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A csíkjaiddal együtt vagy gyönyörű, ezt fogadd már el.

A "tökéletes" test az divat kérdése. A divat mindig változik. Ne foglalkozz a divattal. Örüljetek egymásnak.

2021. febr. 22. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vállald be nyugodtan és nyugodj meg. Aki csak a testedért szeretne, az meg is érdemli. Egyébként meg csak az interneten létezik a "tökéletes test", mindenkinek van valami kisebb vagy nagyobb hibája. Magadat kellene elfogadni és fejben rendbe tenni.
2021. febr. 22. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon fura, hogy szex már volt, de mégis szégyelli valamelyik fél a testét.

Ha szex volt, akkor kíván. A teste meg egyikünknek sem tökéletes.

2021. febr. 22. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a személyiség számít.
2021. febr. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!