Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdnétek vele, vagy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek vele, vagy ki tartanátok a szerelem mellett?

Figyelt kérdés

Van egy adott nő, aki szerelmes egy férfibe. A férfi is szereti, de tudja, hogy nem lenne egészséges a kapcsolatuk, távol élnek amúgy, más kultúrában.

A férfi ezért nem engedi magához közel a nőt, amitől a nő szenved.

Aztán úgy esik, hogy a nőnek a férfi egyik ismerőséhez kell mennie, és a férfi ismerőse kihasználva a helyzetet, felajánlja magát.

Nők, ti mit tennétek? Lefeküdnétek a férfi ismerősével, vagy maradnátok a plátói szerelemben, esetleg teljesen új lappal kezdenétek.

2021. febr. 1. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Röviden: nem lennék SENKI kapcarongya.
2021. febr. 1. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ha jól tippelem, Semirben még volt annyi gerinc, hogy közölte veled, hogy csak egy patron volt cica, csak civilizáltabb, érzelmesebb formában, mert hazaérve ráparancsolt az apja, hogy "fehér nőt ide nem hozol, mert feslettek. Veszünk majd neked rendes lányt, aki még szűz és tiszta".

De Mohamed, aki itt él már egy ideje és nem készül haza már szeretne egy jót szexelni és tudja, hogy csak egy kicsit tennie kell a szépet, mert buksz a cappucino-fudzsira.

2021. febr. 1. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Kefelnek olyannal, aki nem az o ismerose, es ha nincs uj szerelem, orok huseget eskudnek a delibabnak.
2021. febr. 2. 04:33
 4/7 anonim ***** válasza:

He?

Amikor szerelmes vagyok konkrétan annyira kiesik bármely más hímnemű a látószögemből... amíg nem múlik el szerelem addig mást észre sem bírok venni. Nemhogy lefeküdni vele?!

Szerintem ha ez kérdésként felmerült, akkor ott a nő érzelmei nem teljesen tiszták. Vagy magának is hazudik.

2021. febr. 2. 06:00
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 2. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem. Legyen már tartás és méltóság benned..
2021. febr. 2. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:

" távol élnek amúgy, más kultúrában."

Ez nem szerelem! Csak figyelmeztetlek, bár én pasi vagyok, de a helyedben teljesen új lappal kezdenék, különben te is úgy jársz mint én...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2021. febr. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!