Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, lenne az a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lenne az a pénz amennyiért lefeküdnétek egy idegennel?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok, összeget is írhattok, névtelenül :)

2015. júl. 2. 11:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
49%
5-7 millióért.
2015. júl. 2. 12:02
 2/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem vagyok prostituált. Van tisztességes megélhetésem.
2015. júl. 2. 12:02
 3/35 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem lenne az a pénz, de az adott helyzettől is függ. Annyiért amennyiért egy sima prosti csinálja kizárt.

Egy luxusprosti áráért viszont de :D

2015. júl. 2. 12:07
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó 1-es. Fizetek 5-7 milliót. De nem félórára. Egy egész napért. De bármit tehetek veled kivéve hogy bármi nagy fájdalmad vagy maradandó károsodásod legyen. Ezen kívül bármit csinálhatok veled. Na benne vagy?
2015. júl. 2. 12:08
 5/35 A kérdező kommentje:
A realitások talaján maradva, olyan 100ezer/alkalom határig gondolkodva kíváncsi lennék. Az 5-7 milliósnak már inkább a presztízs értéke lenne nagyon nagy :)
2015. júl. 2. 12:12
 6/35 anonim ***** válasza:
53%
Lányoktól felesleges ilyet kérdezned. Még anonim sem ismernék be, de szerintem fele simán belemenne, ha nézel ki a valahogy.
2015. júl. 2. 12:24
 7/35 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen próbálnám ki, bár izgatja azért a fantáziám :) Ha a lány is "néz ki valahogy" akkor lenne ennyi nálam az elméleti maximum.
2015. júl. 2. 12:26
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem találnék állást (mert megint elutasítanak és felvesznek egy férfit, aki nincs szülési korban), az utolsó tartalékaimat is feléltem volna, az utcára kerülnék következő hónapban, akkor igen. Akkor sutba vágnám az önbecsülésem. Csak épp kinek kellenék én komolyabb összegért, mint egy "sima" prosti mikor átlagos vagyok. Nem vagyok celeb vagy 10-es csaj, szóval lenne az a pénz, de legalább 90-100 ezer, de annyit meg nem fizetnének értem. Ennél kevesebbért viszont nem lenne gyomrom, mert maximum egyszer bírnám ki, de akkor is végső elkeseredettségből. De amíg meg tudok venni egy kiló kenyeret és van tető a fejem felett legalább addig nem vagyok elkeseredett.
2015. júl. 2. 12:49
 9/35 anonim ***** válasza:
Hát ha ajánlanának 10-15 millió eurót lehet meggondolnám.
2015. júl. 2. 13:19
 10/35 anonim ***** válasza:
80%
Hetero férfi vagyok10-15 millió Euro-ért bárki bármit csinálhatna velem!
2015. júl. 2. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!