Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lenne az a pénz amennyiért lefeküdnétek egy idegennel?
16-os válaszoló vagyok. Látom sok mindenkinek fáj az igazság a lepontozások miatt.... Tudjátok vannak kedves emberek, akik azt mondják, amit hallani szeretnétek, és vannak, akik őszinték :P
Furcsa dolog, hogy magukat rengeteg NŐ mennyire különbnek érzi a pasiktól, holott itt a bizonyíték, hogy nagyon sokan odaadnák az erkölcsüket egy jelentősebb összegért. Úgy látszik nekik még nem sikerült felfogni azt, hogy úgy IGAZNÁ a pénz/ház/fullos autó nem boldogít, max. csak átmenetileg.
Ja igen, erről eszembe jutott egy vicc:
-Te apa,mi a különbség az elmélet és a gyakorlat között? -kérdezi a kisfiú az apukáját.
-Gyere fiam, mindjárt elmagyarázom.
Odamegy az apuka 18 éves lányához.
-Te lányom, 10 ezer dollárért lefeküdnél egy pasival?
- Hát apám, azt hiszem, igen.
Megkérdezi ugyanezt a feleségétől is.
- Hát Józsi, kell a pénz, azt hiszem lefeküdnék vele. - hangzik a válsz.
- És te mama, lefeküdnél 10 ezer dollárért egy pasival? - kérdezi az anyósát is.
-Hát fiam, énbennem nagy kárt már nem tesz, lefeküdnék vele.
Ekkor a fiához fordul: - Látod fiam, elméletileg van 30 ezer dollárunk, gyakorlatilag 3 k***ával élünk együtt.
Jó éjszakát , Sikeres további lepontozásokat ! ;)
23/F
Na ,erről ennyit hogy a nőket nem a pénz motiválja. Itt legalább őszintén beismerték páran.
A 70%-os turbófeminista szüfrazsett meg érthetetlen módon nincs jelen ennél a kérdésnél :$$$ pedig egész álló nap elnézném ahogy magyarázza itt a bizonyítványát :DDDDDDD
"Igen. Persze az összegtől függ. Szerintem aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Vagy csak magának sem ismeri be."
Nem magadból kéne kiindulni... Én nem hazudok, mert nem is szoktam, mint ahogy pénzért sem feküdnék le senkivel. És nem, nincs az a pénz. Oké, én nem élek rosszul, tehát nem szorulok rá, de csak azért nem tenném szét a lábam, hogy pár kategóriával drágább kocsim legyen vagy nagyobb házam. Nem éri meg...
10 ezerér szopok nyalok gombot varrok :D
boré' csak szopok
Lányok! Az tök jó dolog, hogy így elméletben ennyire "erkölcsösek" tudtok lenni. Könnyű azt mondani hogy nincs ez a pénz! Meg azt hogy soha! Ez hülyeség! Ha ott lenne az orrotok előtt az a valag lóvé, és tudnátok hogy egy óra múlva a tiétek lehet az, amit lehet hogy egy év alatt sem kerestek meg. Kifizethetitek a lakáshitelt, vagy a kocsitölrsztést, vagy elrakhatjátok, hogy a gyerek olyan alapokkal tudjon indulni az életbe amit nem biztos hogy meg tudnál neki adni.. vagy csak beutazod belőle Európát vagy bármi... Rögtön másképp gondolkodnátok.
Nézzetek magatokba, nyeljetek egy nagyot, és fogadjátok el, hogy van az a pénz!
Jaaaj ez ugyan olyan mintha a ferfiak ele is leb*sznek tobb milliot. Ok is egybol pucsitananak(meg te is). Hagyjuk a szoveget, hogy nem...
Nemtol fuggetlenul, minden embernek szamit a penz, az elso helyen all a legtobbeknel, es ez a baj. Ha van penz, erkolcs nincs, felesleges ezt csak a noi nemre kivetiteni.
Annyi pénz mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!