Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál az ésszerűség nem játszik szerepet a barátnő kiválasztásában?
Az nyer aki ugyanúgy tesz lépést egy kapcsolatért - félreértések elkerülése végett nem a nőnek kell kezdeményezni és nem is tálcán kell kínálnia magát, de ne is játsza el a megszerezhetetlent!
A másik - amit 1-es is leírt; azt hogy számára ki alkalmas, azt Ő dönti el.
Az, hogy Te úgy gondolod, neked járna a fizetése, meg az anyagi biztonság amit megadhatna, még igencsak kevés ahhoz, vele tudd fizettetni a műkörmösödet!
Aki előbb került látótérbe ÉS teljesíti azokat a feltételeket, amiktől úgy érzem, hogy megéri vele megpróbálni.
Ha az ember az alkalmasabbra várna, folyamatosan jobbra cserélné az aktuális partnert, amint jönne egy. Nálam ez nincs így. Én választok egyet, aki teljesíti azokat a dolgokat, amiktől el tudom vele képzelni és amitől megszeretem, onnantól meg leszarom, hogy ki szerint ki alklamasabb vagy jobb, mert egyértelműen eldönti számomra a többletérzelem/több közös élmény a kérdést akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!