Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nincs hogy egy nő senkinek sem kell. Vannak erre tapasztalataitok?
Szerintem csak arról van szó, hogy él még ez a társadalmi berögződés, miszerint a férfié a kezdeményező szerep, a nőé a passzív. Tehát egy nőhöz odamegy a legalja kategóriájú férfi, de egy férfihez nem megy oda az ugyanilyen kategóriájú nő, ő azt várja, hogy a férfi kezdeményezzen nála. Ettől még kellene neki a férfi.
Végül is mindenki kell valakinek. Az már más kérdés, hogy milyen valakinek... Azok szívták meg, akik csak számukra egyáltalán nem vonzó valakinek, általában az ilyenek panaszkodnak. Teljesen jogosan egyébként, legyen szó férfiről vagy nőről, nyilván senki nem fog örülni annak, ha neki csak a semmi vagy a kölcsönös vonzalmat nélkülöző sz*r jut.
Na, be is igazolódott a lepontozott #1-es válaszom. Máris megjött néhány nő, aki előadja, hogy ő bizony soha, senkinek nem kellett és tádám, kép nélkül is felpontozták őket.
Tényleg emberek... Ennek így mi értelme? Az oldal többsége miért itt lóg és miért másoknak ad tanácsokat, amikor a saját önismeretük és magánéletük megfelel a nullával? Miért nem egy szakembernél lógtok?
Nekem van egy barátnőm, aki senkinek sem kell. Csak kihasználják. Úgy kell elképzelni a dolgot, hogy ő soha sem nyit. Ha esetleg valaki korosabb mint ő, vagy nem elég helyes kikéri magának, hogy mit akar tőle. Ellellnben ha kicsit helyesebb a pasi, és rányomul meg kapaszkodik bele.
Csak házas és kapcsolatban lévő pasijai voltak, mind lehúzta és továbbállt. 39 éves nőről beszélünk.
Szerintem nem lesz soha rendes párja, családja, semmi. Egyedül lakik két macskával. Kissé molett, de ezügyben sem hajlandó tenni.
Szóval van ilyen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!