Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harrison Ford miért mindig olyan csúnya nőket vett feleségül?
Figyelt kérdés
Van ennek valamilyen pszichológiai magyarázata? Szerintem a leggyönyörűbb nők csókolták volna a lába nyomát is fiatal korában, és kizárt dolognak tartom, hogy a szép lelkük miatt vett feleségül állandóan csúnya nőket.2021. febr. 20. 23:44
21/23 A kérdező kommentje:
Hát a feleségekhez képest gyönyörű volt.:)
2021. febr. 21. 21:53
22/23 anonim válasza:
Ford köztudottan csalta az összes feleségét. Hiába voltak jó társak gyermeknevelés terén, élni a gazdagok életét, mindig voltak női. A másodiknál amikor lebukott, még a daily mail is írt róla, több évig húzódott a válásuk, az asszony nagyon nagy összeggel távozott. Carrie Fisherrel azért bonyolultabb volt a dolog, a könyvében írja, hogy össze is költöztek egy kis időre, majd amikor másodszorra repült haza látogatóba Amerikába Harrison, akkor volt egy komoly beszélgetésük, hogy ez így nem jó... De egyébként Mark Hamill barátnője is volt, de ott mindketten komolytalanok voltak, Mark utána hamar meg is házasodott, erről Carrie halála után mesélt.
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó. Ezekről én nem olvastam. Mondjuk rég voltam már tinédzser, amikor faltam minden infót róla, de már akkor is ötvenes volt, akkoriban már vagy lenyugodott vagy mivel még nem volt internet, nem jutott el hozzám a híre. Ami újságcikkhez hozzájutottam, az mind arról szólt, hogy HF nem a botrányairól híres, minta családapa és férj. Nem tudtam, hogy megpróbálták Carrie-vel hivatalosan is.
2021. márc. 26. 13:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!