Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harrison Ford miért mindig olyan csúnya nőket vett feleségül?
#11, te beteg vagy, neked is mániád az, ha egy nő okos, már akkor automatikusan frusztrált lesz egy férfi?
Azon kívül hatalmas különbség van a valóban okos, és a folyamatosan okoskodó ember között.
A "szerénység" illetve a "reális értékrend" ami hiányzik a szótáradból neked is.
Elnézve a feleségeit, neki szerintem ez a "zsánere". Valamiért az ilyen békaszájú nők jöttek be neki mindig is, ezek szerint, hogy ennek van-e valami oka (pl anyukájára emlékeztetik?), vagy csak simán így alakult, azt nem tudhatjuk. Illetve lehet tényleg, hogy számára az volt a lényeges, hogy társként, emberként hogy jönnek ki, neki nem volt fontos, hogy topmodellek legyenek a feleségei (arra jók voltak a kalandok, szerencsétlen Carrie is egy buta liba volt, de legalább szép).
Az viszont a te saját egyéni szocproblémád, hogy elutasítottál valakit, mert szerinted csúnyácska voltál hozzá. Hadd döntse el a pasi, kit tart vonzónak, és amúgy sem a külső az egyetlen dolog, ami alapján valakire fel lehet figyelni.
Nem akarlak megbántani, ne vedd magadra, de mindig csalódok, amikor nőtől ilyeneket olvasok/hallok, hogy ki milyen csúnya, ki milyen szép, miért van ez amazzal, ha a emez szebb...
Tudod, voltam már a te értékrended szerint "nagyon szép" nőkkel, voltam olyannal is, aki kevésbé volt dekoratív, bár ő is szép volt, de nem kifejezetten a zsánerem, mégis lebilincselt a lénye, a milyensége. Olyan szinten meg tudtam benne bízni, annyira számíthattam rá, olyan hűséges társ volt, ami miatt nekem akkor ő volt az egyetlen, nem néztem másra. Voltam már úgy is, hogy nagyon szép lányban csalódtam óriásit az ismerkedési szakaszban, mert kiröhögött egy törpenövésű embert, mikor az elment mellettünk rollerrel, ami nyilvánvalóan azért kellett neki, hogy könnyítse a járását. Mert fájt neki. Az említett lány pedig csak nevetett a háta mögött, és cinkosan rám pillantott, várva, hogy majd én is vele nevetek. Hamar lefagyott az arcáról a mosoly az arckifejezésem láttán, amivel a gesztusát díjaztam.
A vonzalom szükséges, igen, kell a kémia, de nem a külsejébe szeretsz bele senkinek.
Nem is tudtam, hogy Harrison Ford zsidó volt. És a feleségei, Mary, Melissa és Calista, ők mind zsidók?
Amúgy ha tartja a zsidó hagyományokat, akkor ez tényleg magyarázat.
De én inkább arra tippelek, hogy ő olyan fajta ember, aki mindig nagyon adott a látszatra és azért nem vállalta fel soha Carrie Fishert, mert óriási volt a korkülönbség köztük. Igaz, hogy még házas is volt, amikor összejöttek, de 2 év múlva elvált. Gondolom annyira látszatember, hogy véletlen sem akarta, hogy napvilágra kerüljön, hogy megcsalta a feleségét.
Meg elég nagy mamlasznak tűnik, mintha az a fajta volna, akit levadásznak a nők maguknak. Egy ilyen szürke veréb kieszeli, hogy leönti őt itallal, hogy közel kerülhessen hozzá és már benne is van a hálójában.
Carrie Fisher gyönyörű volt és nem hiszem, hogy bármivel rosszabb, mint bármelyik felesége, ráadásul élete végéig nem heverte ki, hogy hülyítette őt ez a görény. Abszolút lejön az összes fotóról, hogy volt köztük valami, szerintem HF egyszerűen gyáva volt a szíve után menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!