Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, örültök az apróbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, örültök az apróbb ajándéknak?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem, de direktben nem fogok kezdeményezni. Hosszú sztori. A lényeg, hogy ha néha meglepem 1 csokival, vagy a kedvenc forró csokijával, amit tudom, hogy szeret, akkor észreveszi, hogy bejön, vagy csak kedvesnek tart? Esetleg egy kedves névtelen üzenet a szekrényében?

Ő 35 f, én 25 n

2021. febr. 20. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

"direktben nem fogok kezdeményezni"

Véletlenül sem, a végén még érzelmileg többnek látszanál mint 10. Komolyan 25 évesen ennyire fosol egyenesnek lenni nehogy sérüljön a kis bizonytalan lelked? Ha én lennék a srác, emiatt nem kezdenék veled. Pl komoly kapcsolatra hogyan? Szétféltékenykeded majd vagy milesz?

2021. febr. 20. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy lány barátom aki hozott nekem csokit néha, és én azt gondoltam többet akar. Végül kiderült, hogy csak így barátkozik...
2021. febr. 20. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a névtelen üzenet a szekrénybe, elég gázul hangzik.
2021. febr. 20. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
örülni örülök, de a lottóötösnek nagyobb az esélye, mint hogy ebből így kapcsolat legyen...
2021. febr. 20. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven elég ha keresed a társaságát, sokat beszélgetsz vele.

Te vagy a nő, könnyű dolgod van egy férfi elcsábításával. Csak nézz ki jól, csinos ruhákat vegyél, és figyelj a testbeszédre.

Ha nagyon félénk a srác és még ezután sem kapcsol, akkor csak kérdezd meg, h "mikor hív már el végre randira"?

2021. márc. 16. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!