Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha házas vagyok, de egyes férfiakat helyesnek tartok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 20:47
2/7 anonim válasza:
Nem vakságot fogadtál. Én is látok vonzó férfiakat pl utazás közben, de nem nézek rájuk "úgy". Jól néz ki, jól esik a szemnek, aztán ennyi.
3/7 anonim válasza:
Hát, még mindig jobb, mintha mindenki megvakulna az esküvőjén🤷Attól, hogy te férjhez mentél, nem lettek rondábbak a férfiak, szóval nem is tudnád máshogy látni. Annyi bőven elég, ha nem foglalkozol velük.
4/7 anonim válasza:
Az attól függ, hogy férfi vagy nő vagy...
5/7 anonim válasza:
Valj el...masnak bezzeg senkije sincs...te meg itt ugralnal egyik faszrol a masikra.
6/7 anonim válasza:
Te hülye vagy utolsó vagy csak szöveget értelmezni ne mtudsz? Nem azt írta hogy minden helyes fickóval meg is csalja a férjét.
Kérdező, nincs ezzel semmi baj, amíg csak helyesnek tartod őket és nem futsz utánuk. Én is házas vagyok, és én sem vakságot fogadtam. Látok helyes fickókat, meg is jegyzem néha hogy ez meg ez de jól nézett ki. Ugyanúgy, ahogy a férjem is megnézi a csinos nőket, aztán amikor hazaérünk kivesézzük, ki milyen érdekeset látott. Nincs ezzel gond addig, amíg nem megy túl egy bizonyos határon.
7/7 FoxtrotLidérc válasza:
Önmagában az szerintem nem baj, ha megnézel más férfiakat, és helyesnek tartod őket. :))) Ha esetleg a "tettek mezejére is lépsz", az a nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!