Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem ismerik be, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindig a gazdag, anyagilag stabil férfiakat részesítik előnyben és ez igeni számít a párválasztásnál?
Hiszen ez már többször bebizonyosodott. Még ha tagadják is, tudat alatt ez így van. Ha van egy csóró szegény pasi, meg egy gazdag üzletember, 90 %-ban a gazdagot fogják választani, főleg ha kinézetben csak egy minimális különbség is van a csóró javára. Vagy az hiába kedvesebb, a gazdag felé fognak húzni a jövőjük szempontjából.
nem értem miért kell ezt tagadni, ezek tények, szinte mindenki tud rá példát mondani.
nincs ezzek baj, csak szánalmas ez a tagadás amit előadnak itt is, hogy inkább lennének csóróval ha belé szerelmesek. Ilyen nincs.
Én csak azt nem értem, hogy miért csak a "gazdag üzletember" számítana anyagilag stabilnak.
Igen, a legtöbb nő ismerősöm (beleértve magamat) elvárja, hogy stabil legyen a férfi anyagilag. Ez azt takarja, hogy ne a párján élősködjön, tudja fedezni a kiadások felét, esetleg ha téma a gyerek akkor keressen annyit hogy átmenetileg kijön belőle a család.
Számokra lefordítva: nekem fontos hogy a pasi "anyagilag stabil" legyen, a párom 250k-t keres (nettó) és ezzel meg is felelt ennek. Stabil munkahelye van, nem kell eltartanom, nem kilátástalan a jövője. Ennyi.
Nem csak a béjemvés alfabiznisszmen férfiak számítanak stabilnak, ezt kéne elfelejteni végre.
#4 mert a férfiak vizuális típusok. a látványra mennek és nem az IQ-ra. De ez tény, nem is tagadjuk hogy egy topmodell szebb, mint egy kedves, visszahúzódó de kövér lány.
#3 "Stabil munkahelye van"
De sokan mondták ezt januárban.. aztán a többsége most munkanélküli.
3. Az elméleted ott sántít, hogy ha van egy saját 1,5 szobás lakásos, saját autós (suzuki) -a te nézeted elmondásod szerint stabil - férfi, meg egy BMW-s budai villás luxusházas pasi, kb. mindkettő hasonló kinézettel, akkor is a bmw-st fogod választani.
Te csak "fokozatot" írtál.
Persze, jobb az albérletes a hajléktalannál, jobb a saját lakásos az albérletesnél, meg jobb a 250 ezres fizetésű a munkanélkülinél. De ha van választási lehetősége már a kezdetekkor egy anyagilag még jobbra, (még ha ott minimálisan meg is kell alkudnia), akkor azt fogja a nő választani.
8. Elolvastad a kérdésem? Még oda is írtam, hogy nincs ezzel baj, csak azzal van baja a legtöbb férfinak, hogy ezt tagadják, és más színben akarják feltüntetni magukat!
Mondják ki, hogy igenis egy fontos döntő szempont az anyagiak és a pénz a párválasztásnál, és akkor a férfiak is úgy állnak hozzájuk, mindenki a megítélése szerint.
Nekünk azóta is stabil a melónk, sőt még kicsit több is. Épp erről írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!