Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők miért nem ismerik be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem ismerik be, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindig a gazdag, anyagilag stabil férfiakat részesítik előnyben és ez igeni számít a párválasztásnál?

Figyelt kérdés

Hiszen ez már többször bebizonyosodott. Még ha tagadják is, tudat alatt ez így van. Ha van egy csóró szegény pasi, meg egy gazdag üzletember, 90 %-ban a gazdagot fogják választani, főleg ha kinézetben csak egy minimális különbség is van a csóró javára. Vagy az hiába kedvesebb, a gazdag felé fognak húzni a jövőjük szempontjából.

nem értem miért kell ezt tagadni, ezek tények, szinte mindenki tud rá példát mondani.

nincs ezzek baj, csak szánalmas ez a tagadás amit előadnak itt is, hogy inkább lennének csóróval ha belé szerelmesek. Ilyen nincs.

2020. júl. 30. 16:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

És te kit választanál két nagyon vonzó nő közül? A motiválatlan, céltalan, alig keresőt, vagy akinek céljai vannak és nagyon jó anyagi körülmények között él?

Két hót egyforma pasi közül miért választanánk a csórót? Azért már ne legyünk teljesen hülyék az ilyen kérdésekkel.

Azt meg már csak megemlítem, hogy egy sikeres vállalkozó és csóró János között nem csak a pénz a különbség. Nagyon nem. Az egész hozzáállás, mentalitás, életszemlélet...

2020. júl. 30. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

#8 nekem ezzel semmi bajom nincs. Nők helyében én is a gazdagat választanám, szülnék neki 1-2 gyereket házassági szerződés nélkül.. ha jól forgatom a kártyákat, akkor örök élet+1 napra be lennék biztosítva.

#10 a maradék 5000 személy meg ki lett rúgva.. de hát ki nem sz@rja le őket.

2020. júl. 30. 16:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális nő nem szereti és nem is engedi,hogy egy férfi fizessen mindent.Csak azoknak a nőknek jó a gazdag pasi,akik szintén pénzesek,na meg persze a pénzéhes prostiknak.
2020. júl. 30. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem te màst értesz tagadás alatt. Én nem tagadom, hogy két teljesen azonos pasi közül, ha az egyik gazdag lenne, akkor valószínűleg őt vàlasztanàm, ha MINDEN másban megegyeznek. De egy bunkó, beképzelt idiótával kevésbé jönnék össze, mint egy szegényebb sráccal. Illetve nyilván arra törekszem, hogy jó anyagi helyzetbe kerüljek, ezért olyan személlyel sem szívesen jönnék össze, aki vàrhatóan a jövőben is rossz anyagi döntéseket fog hozni. Pl. Nem tanult tovàbb, mikor megtehette volna vagy drága dolgokra költ megtakarítás helyett, vagy nem vállal be túlórát, hanem helyette számítógépezik stb.
2020. júl. 30. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Hát én szerelemből házasodtam csóró sráccal. Meg is bántam. De most elváltan, másodjára is a szerelmet választanám...csak most már odafigyelnék, hogy ne tegyen tönkre anyagilag.
2020. júl. 30. 20:50
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, mindezt az energiát fektesd önmagad fejlesztésébe, és meglátod, már nem olyan lesz egy év múlva a világ, mint amilyennek most látod!

Egyébként egyrészt a nők nem gondolkodnak egyformán, másrészt egy gazdagnak kinéző valaki egyáltalán nem biztos, hogy anyagilag stabil.

A világ nem igazságos, és nem fekete-fehér.

2020. júl. 30. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:

"a maradék 5000 személy meg ki lett rúgva.. de hát ki nem sz@rja le őket."

Sajnálatos, de hogy jön ez ide?

2020. júl. 31. 07:34
 18/19 anonim ***** válasza:
A férjem 25 évesen az anyjával lakott és biciklivel járt. Együtt értünk el mindent amink van. Ezért nem ismerem be.
2020. júl. 31. 19:57
 19/19 anonim válasza:
100%
Bizony számít az anyagi helyzet is! Aki azt mondja hogy nem, az ugyan olyan baromságot ejt ki a száján, mintha azt mondaná: a külső nem számít. De csak gondoljunk bele logikusan. Ki akarnak férjhez menni úgy (főleg ha ő is stabil anyagi helyzetű), hogy a férje nem tudja eltartani, ha lesz gyerekük nyílván őt sem tudja eltartani, nem tudja fizetni a számlákat, stb. Nem azt mondom hogy nem lehet beleszeretni egy szegény férfiba, de ha van választás, nyílván nem ő lesz a befutó. Ráadásul azért egy jobb anyagi helyzetű ember jobban is öltözködik, dekoratívabb (bár lehet ezt a szót csak nőkre használják), tehát valószínűleg vonzóbb is.
2020. aug. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!