Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem ismerik be, hogy tudatosan vagy tudat alatt mindig a gazdag, anyagilag stabil férfiakat részesítik előnyben és ez igeni számít a párválasztásnál?
Hiszen ez már többször bebizonyosodott. Még ha tagadják is, tudat alatt ez így van. Ha van egy csóró szegény pasi, meg egy gazdag üzletember, 90 %-ban a gazdagot fogják választani, főleg ha kinézetben csak egy minimális különbség is van a csóró javára. Vagy az hiába kedvesebb, a gazdag felé fognak húzni a jövőjük szempontjából.
nem értem miért kell ezt tagadni, ezek tények, szinte mindenki tud rá példát mondani.
nincs ezzek baj, csak szánalmas ez a tagadás amit előadnak itt is, hogy inkább lennének csóróval ha belé szerelmesek. Ilyen nincs.
És te kit választanál két nagyon vonzó nő közül? A motiválatlan, céltalan, alig keresőt, vagy akinek céljai vannak és nagyon jó anyagi körülmények között él?
Két hót egyforma pasi közül miért választanánk a csórót? Azért már ne legyünk teljesen hülyék az ilyen kérdésekkel.
Azt meg már csak megemlítem, hogy egy sikeres vállalkozó és csóró János között nem csak a pénz a különbség. Nagyon nem. Az egész hozzáállás, mentalitás, életszemlélet...
#8 nekem ezzel semmi bajom nincs. Nők helyében én is a gazdagat választanám, szülnék neki 1-2 gyereket házassági szerződés nélkül.. ha jól forgatom a kártyákat, akkor örök élet+1 napra be lennék biztosítva.
#10 a maradék 5000 személy meg ki lett rúgva.. de hát ki nem sz@rja le őket.
Kérdező, mindezt az energiát fektesd önmagad fejlesztésébe, és meglátod, már nem olyan lesz egy év múlva a világ, mint amilyennek most látod!
Egyébként egyrészt a nők nem gondolkodnak egyformán, másrészt egy gazdagnak kinéző valaki egyáltalán nem biztos, hogy anyagilag stabil.
A világ nem igazságos, és nem fekete-fehér.
"a maradék 5000 személy meg ki lett rúgva.. de hát ki nem sz@rja le őket."
Sajnálatos, de hogy jön ez ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!