Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják rám azt,hogy frigid vagyok, mert nem kívánom a pasimat? Vannak szexuális gondolataim, fantáziáim, a jó férfiakat is megnézem az utcán,de a mostani páromat még csak nem is kívánom. Mondtam neki,hogy szakítsunk ő újabb esélyt kér.
Egyszerűen ha hozzám ér is, inkább taszít, mint sem felizgatna, a csókja is olyan durva, pedig én romantikára vágynék. Úgy kell figyelmeztetnem,hogy csók közben nyelje le a nyálát, abszolút kiábrándító.
Eleinte volt valami benne, ami miatt megtetszett, de mára már, csak barát kategóriába tudom helyezni.
Miért lennék ettől frigid,hogy épp őt nem kívánom? ( egy barátnőm mondta,hogy az vagyok emiatt).
Légyszi, privátokkal ne bombázzatok, nem keresek kapcsolatot.
25/n
Egyáltalán nem vagy frigid, megesik az ilyen, szakíta vele.
A barátnőd még nagyon tapasztalatlan, gyerek.
A barátnőd mondta, Vele kellene ezt megbeszélned és cáfolni Neki. Nem tudom milyen barátnő ha még azt se tudja Rólad,hogy vannak érzéseid/vonzalmad/vágyad!
Ezt a pasit pedig engedd el, szakíts Vele, ne raboljátok egymás idejét és ne hozd megalázó helyzetbe, Te pedig ne szenvedj mellette!
Kedves Kérdező. Úgy gondolom, hogy mindenre megadtad a választ saját magadnak is. Ettől jobb választ, itt, nem fogsz már kapni. Tudod Te is a dolgod.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!