Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért él egy okos nő rémes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él egy okos nő rémes nemiéletet egy idióta pasi mellett?

Figyelt kérdés
A nő aki már régóta nagyon érdekel, ilyen életet él! Mondhatni barátok vagyunk. Mikor ki volt borulva mert képtelen volt valamit megcsinálni a munkához akkor engem hívott segítségnek, aztán pedig együtt italoztunk, elég sokat. Mikor kellően piás volt már rákérdeztem hogy miért van azzal a pasival, akivel szar a szex (mert tudom hogy utána magának fejezi be), és még nem is érez iránta semmit. Erre azt mondta hogy a magányos estéken kell egy balek akit oda lehet rángatni, mert amúgy nagyon elfoglalt és másra úgysem lenne ideje. Persze vágyik a szerelemre, meg az érzelmi kapcsolatokra, kötődésre, de még sem keres ilyet. Mégis miért él ilyen életet és mit tudok én tenni hogy változzon? 27F
2021. febr. 16. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Ha ittasan sem kívánt meg te semmit nem tehetsz, hogy megszerezd :D Csak barátnak tekint.
2021. febr. 16. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az írásképed alapján pedig összeilletek.
2021. febr. 16. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szemmel láthatóan téged nem talál vonzónak, ezért neki veled sem lenne jobb a szex.
2021. febr. 17. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna valamit, már lenne köztetek valami.
2021. febr. 17. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, te most segíteni akarsz neki, vagy csak őt megszerezni? Az előbbit lehet az utóbbi nélkül is. Valószínűleg nem jössz be neki, mert egyébként kapna az alkalmon, hogy van egy korához illő, hasonló érdeklődésű ember, főleg kicsit becsiccsentve, de nem tette.

Ha segíteni akarsz neki, akkor segíts neki jó helyen ismerkedni, összeismertetni olyanokkal, akik mellett jobb, mint a balek mellett.

2021. febr. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!