Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám nagyon meglepni a páromat?
Általában mindig kitesz magáért bármiről van szó. Valamivel megszeretném ezt köszönni és kifejezni a szeretetem. Elvinném valahová kicsit kikapcsolódni, de ugye semmi nincs nyitva
- én vagyok a nő, ő a férfi
- korona miatt sajnos sehová nem lehet beülni, menni, mint tudjuk
- nem lakunk együtt
Túrázni lehet menni,ha azt szereti vagy csak egy kis séta. Termoszban egy kis kedvenc tea/kávé/ forró csoki.
Kedvenc sütivel is meglepheted, amikre írsz szöveget, pl,ha tepsis süti és felvágod egy kocka egy betű,h szeretlek/ Köszönöm stb. (Akár sós sütire is írhatsz pl.sajttal) Csinosan kiöltözöl, szexi fehérnemű, jó szex...
Kuponokat csinálsz neki, amiket nálad válthat be: Masszás, orál, kedvencsüti, házi készítésű pizza, puszi, én választok filmet vagy bármi, ami szerinted neki tetszene.
Én pl.Valenint napra most puzzle-t (is) adtam, aminek a közepe egy szív volt, hogy szeretem benned, hogy.. és a szélein felvoltak sorolva, hogy miket szeretek a páromban. Ha érdekel írj privátot és elküldöm a linket,h honnan rendeltem. :) Az én páromnak, ahogy észrevettem nagyon bejött^^
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!