Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel tudnám nagyon meglepni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám nagyon meglepni a páromat?

Figyelt kérdés

Általában mindig kitesz magáért bármiről van szó. Valamivel megszeretném ezt köszönni és kifejezni a szeretetem. Elvinném valahová kicsit kikapcsolódni, de ugye semmi nincs nyitva

- én vagyok a nő, ő a férfi

- korona miatt sajnos sehová nem lehet beülni, menni, mint tudjuk

- nem lakunk együtt

2021. febr. 16. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked kéne tudni mit szeret/mire vágyik.
2021. febr. 16. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szexi fehernemu, uj poz, kis szexjatek, egy beszelgetos est, egy kozos furdes...
2021. febr. 16. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden értelmes hely be van zárva. Kb. kirándulni lehet elmenni, de azért az ember el tudna képzelni kellemesebbet, mint a kopár erdő fagyban vagy sárban. Otthon lehet valamit kitalálni, de ennyi hónap bezártság után én például már eléggé belecsömörlöttem, semmi itthoni tevékenység nem igazán tölt fel. Én a helyedben kicsit későbbre tolnám a dolgot.
2021. febr. 16. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Teljesítsd a leginkább vágyott szexuális fantáziáját....
2021. febr. 16. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Túrázni lehet menni,ha azt szereti vagy csak egy kis séta. Termoszban egy kis kedvenc tea/kávé/ forró csoki.

Kedvenc sütivel is meglepheted, amikre írsz szöveget, pl,ha tepsis süti és felvágod egy kocka egy betű,h szeretlek/ Köszönöm stb. (Akár sós sütire is írhatsz pl.sajttal) Csinosan kiöltözöl, szexi fehérnemű, jó szex...

Kuponokat csinálsz neki, amiket nálad válthat be: Masszás, orál, kedvencsüti, házi készítésű pizza, puszi, én választok filmet vagy bármi, ami szerinted neki tetszene.

Én pl.Valenint napra most puzzle-t (is) adtam, aminek a közepe egy szív volt, hogy szeretem benned, hogy.. és a szélein felvoltak sorolva, hogy miket szeretek a páromban. Ha érdekel írj privátot és elküldöm a linket,h honnan rendeltem. :) Az én páromnak, ahogy észrevettem nagyon bejött^^

29N

2021. febr. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!