Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért baj ha egy nő jólétben akar élni?
Férfi vagyok, de sose értettem ez miért probléma.
Ki akar egy életképtelen szerencsétlennel élni, aki annyit nem tud elérni hogy legalább a családját eltartja?
Mindenki nyugodt, kellemes környezetben akar élni, ez teljesen természetes.
A férfi megteremt mindent ami kell, a nő meg biztosítja a hátteret, normális körülmények között.
A nőket mégis lekurvázzak emiatt, én ebben semmi kivetnivalót nem látok.
A ferfiak irigyek.
Halmozzák a javakat aztán rajta kuporognak féltve még a sajat párjuktol is.
11: Irigy ám a radai villámhúzkodta fekete rosseb, az! Nem hallottad még azt a mondást, hogy "Kutya kutyát eszik, de nincs elég kutya a placcon, ezért ki ki mentse a saját bőrét!"?
Nyilván, egy szeretetteljes kapcsolatban megosztom a másikkal, amim van. Ha közös életben gondolkozom, akkor közös minden. Igen, de honnan tudom, honnan tudhatom, hogy egy nő komolyan gondolja? Nem akarom ismételni magam: Idén számomra egy durva tanulópénzzel indult az év, ami más megvilágításba helyezte a férfi-nő viszonyt úgy általánosságban. Ha kimászok ebből a dágványból, és a tervem összejön, a SAJÁT magam által megteremtett relatív jólétet én is megválogatom hogy kivel és mennyire osztom meg. Nem szeretném, ha ismét arra nem érdemes ember profitálna a kemény munkámból. Fordított esetben a bizalmatlan, óvatosabb nőket sem tudom kárhoztatni, sőt megértem őket. Legtöbbjük ugyanúgy kemény munka árán jutott el oda, ahol most van.
Ja meg ez is ha vége legszivesebben mindent visszakérnének
Nem fogják fel hogy amit adunk azt eleve illetlenseg visszakerni meg nem a kapcsolat fáj hogy vége, nem az a vesztesèg nekik, hanem a nyujtott targyi dolgai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!